fbpx

Állásajánlatok

egyetemi tanár részére

A Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kar Pénzügy és Számvitel Intézete a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. • alapján pályázatot hirdet egyetemi tanár munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Somogy megye, 7400 Kaposvár, Guba S. utca 40.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

pénzügyek területén színvonalas előadások tartása, speciális kollégiumok, továbbképzési kurzusok vezetése, vizsgáztatás; pénzügyi tárgyak rendszeres fejlesztése; szakfelelősi, képzésvezetői feladatok ellátása; PhD hallgatók témavezetése, és részvétel a PhD képzésben; szükség szerint új szakok, szakirányok, új tantárgyak programjainak kidolgozása; a PhD hallgatók, a tudományos diákköri, a diploma- és szakdolgozatot készítő hallgatók tevékenységének irányítása; oktató- nevelő és a tudományos munka szervezése; oktatói, kutatói utánpótlás nevelése; jegyzetek, tankönyvek és szakkönyvek írása; felkérésre a bizottság tagjaként vagy vezetőjeként részvétel a záróvizsgáztatásban, a felvételi vizsgáztatásban; önálló tudományos kutatómunka végzése, részvétel a nemzetközi kutatási együttműködésben, szükség esetén kutatócsoport vezetése; rendszeres publikációs, szakirodalmi tevékenység kifejtése hazai és nemzetközi viszonylatban idegen nyelven is; pályázati csoportok tevékenységének összefogása, megbízások szerzése; rendszeres kapcsolattartás a hazai és a nemzetközi szakmai közélettel; a fiatal oktatók, kutatók kapcsolatteremtésének segítése; részvétel a tudományos minősítésben és a habilitáltatásban.

A pályázat benyújtásának határideje:
2019. május 9.

A pályázat elbírálásának határideje:
2019. december 31.

Részletes leírás

Kutatói állás állatorvos/agrármérnök részére

A Kaposvári Egyetem MTA-KE Mikotoxinok az Élelmiszerláncban Kutatócsoport doktori (PhD) fokozattal rendelkező állatorvos vagy agrármérnök végzettségű kutatót keres tudományos munkatársi / főmunkatársi állás betöltésére, 2022. június 30-ig tartó alkalmazásra. A mikotoxinok élelmiszerbiztonsági és egészségügyi veszélyeinek feltárását célzó kutatáson belül feladat az állatkísérletek tervezése, lebonyolításának irányítása, eredmények rögzítése, statisztikai analízise.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent az állatkísérletes munkában és állatkísérletek engedélyeztetésében való jártasság.

Az illetmény megállapítása megállapodás alapján történik.

A munkáltató: Magyar Tudományos Akadémia Támogatott Kutatócsoportok Irodája (MTA TKI) Budapest, Nádor u. 7.
A munkavégzés helye: Kaposvári Egyetem, Kaposvár, Guba S. u. 40.

További információk:
Kovács Melinda az MTA l. tagja, kutatócsoport vezető
82 505 800 / 2201-es mellék
kovacs [PONT] melinda [KUKAC] ke [PONT] hu

Utoljára frissítve: 2019. április 10.
© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat