Kaposvári Egyetem Étterem

KE Étterem nyitva tartás

Hétfőtől péntekig: 11:30–14:30

 

KE Étterem napi ajánlat

Előrendelés esetén: 650 Ft

Előrendelés nélkül: 800 Ft

 

Ebédjegy előrendelés

 

Utoljára frissítve: 2018. május 07.

KE Étterem havi menü

2018. augusztus • August 2018

2018. július 30 – augusztus 3. között a Junior Lovastorna Európa-bajnokság miatt az Étterem zárva tart. Szíves elnézésüket és megértésüket kérjük emiatt!

From 30 July to 3 August the Canteen will be closed because of FEI European Vaulting Championships for Juniors 2018 event. We apologise for the inconvenience.

pdfNyomtatható verzió437.72 KB

pdfPrintable version437.72 KB

KE Etterem májusi menü

KE Canteen May 2018 menu

Utoljára frissítve: 2018. július 24.

 

KE Étterem

 

Kaposvári Egyetem Étterem

Kaposvári Egyetem Étterem • A Kaposvári Egyetem központi campusán található Étterem újra megnyitja kapuit. Házias ételek, eredeti ízek várják a vendégeket.

Utoljára frissítve: 2018. május 07.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

ELÉRHETŐSÉGEK

 

PÉNZTÁR NYITVA TARTÁS 

hétfő: 8:30–10:30
szerda: 8:30–10:30
péntek: 8:00–9:30

 

ELVITEL

Az Étterem kialakítása és az érvényben lévő vonatkozó hatósági szabályozás miatt nincs lehetőség saját éthordóban történő elvitelre. Ezért jelenleg fogásonként 60 Ft-ba kerülő, az ÁNTSZ által jóváhagyott ételtároló dobozokban tudjuk átadni az ebédet. A két fogás esetén a 120 Ft-ot a helyszínen kell kifizetni.

 

DOLGOZÓKNAK

Az előrendelés módja, két részből áll:

  1. Az étkezések árát az Egyetem Pénztárában (Régi Tanügyi Épület földszint) lehet befizetni, ahol tetszőleges számú napi menüt (ún. napi kreditet) lehet vásárolni. FONTOS: a vásárláshoz szükséges a napokban kiosztásra került Egyetemi Kártya felmutatása. Az egyetemi Pénztárban bankkártyás fizetésre is van lehetőség.
  1. Az étkezés napjának rögzítése az ebedjegy.ke.hu címen történik. Az ebedjegy.ke.hu oldalra lépve a saját, a levelezésnél és munkahelyi számítógépénél használt egyetemi felhasználónevével és jelszavával bejelentkezve Önnek kell kiválasztania, hogy a napi kreditet mely napokon kívánja felhasználni. A megnyitás első hetére vonatkozóan a rendelések a rendszerben akár a megelőző munkanapon megtehetők, vagy lemondhatók, azonban a későbbiekben valószínűleg csak 2–3 munkanappal korábban lehet majd ezt megtenni, hogy az adott napi menühöz szükséges alapanyagokat a konyha az előrendelések függvényében tudja beszerezni. Erről a továbbiakban tájékoztatást küldünk. (A lemondáskor felszabaduló „kreditet” felhasználhatja egy tetszőleges későbbi napon, akár hetekkel később is.)

FONTOS: Az Egyetemi Kártyák valamennyi egység számára megküldésre kerültek, és az egységvezetőket kértük, hogy az esetleg hiányzó kártyákat jelezzék számunkra. Így amennyiben Ön egyetemi dolgozó (akár megbízási jogviszonnyal), de valami okból nem kapott Egyetemi Kártyát, akkor először érdeklődjön egységében. 

 

A menü előrendeléséhez a fenti teendők tetszőleges sorrendben megtehetők,

  • tehát arra is van lehetősége, hogy először az ebedjegy.ke.hu oldalon rendelje meg, hogy mely napokon kíván étkezni, majd ezt követően a kiválasztott napok száma alapján a Pénztárban fizetni;
  • de először a Pénztárban is fizethet tetszőleges napszámú menüt, és ezt követően az ebedjegy.ke.hu oldalon az így feltöltött egyenlegének megfelelően választhatja ki, hogy mely napokon étkezne.

HALLGATÓKNAK

Az előrendelés módja, mely két részből áll:

  1. Az étkezések árát az Egyetem Pénztárában (Régi Tanügyi Épület földszint) lehet befizetni, ahol tetszőleges számú napi menüt (ún. napi kreditet) lehet vásárolni. Az egyetemi Pénztárban bankkártyás fizetésre is van lehetőség. FONTOS: az első vásárláshoz szükséges az, hogy az ebedjegy.ke.hu oldalon előzetesen jelentkezzen be egyszer Neptun-kódjával és az ahhoz tartozó jelszavával, majd bejelentkezés után az ott szereplő instrukcióknak megfelelően adja meg diákigazolványa kártyaszámát és e-mail címét!

Amennyiben Önnek nincs diákigazolványa, vagy ideiglenes diákigazolványa van, úgy először a Pénztárban vagy a Tanulmányi Osztályon ügyfélfogadási időben a hallgatói jogviszonyának igazolását követően térítésmentesen ideiglenes azonosítót kap, amellyel be tud jelentkezni a ebedjegy.ke.hu oldalon és tudja magát azonosítani az Étteremben. Az ideiglenes azonosítókat egyetemi éttermi kártyára cseréljük, ennek módjáról a későbbiekben tájékoztatjuk.

  1. Az étkezés napjának rögzítése az ebedjegy.ke.hu címen történik. Az ebedjegy.ke.hu oldalra lépve a Neptun-kódjával  és jelszavával bejelentkezve Önnek kell kiválasztania, hogy a napi krediteket mely napokon kívánja felhasználni. A megnyitás első hetére vonatkozóan a rendelések a rendszerben akár a megelőző munkanapon megtehetők, vagy lemondhatók, azonban a későbbiekben valószínűleg csak 2–3 munkanappal korábban lehet majd ezt megtenni, hogy az adott napi menühöz szükséges alapanyagokat a konyha az előrendelések függvényében tudja beszerezni. Erről a továbbiakban tájékoztatást küldünk. (A lemondáskor felszabaduló „kreditet” felhasználhatja egy tetszőleges későbbi napon, akár hetekkel később is.)

 

A menü előrendeléséhez a fenti teendők tetszőleges sorrendben megtehetők, 

  • tehát arra is van lehetősége, hogy először az ebedjegy.ke.hu oldalon rendelje meg, hogy mely napokon kíván étkezni, majd ezt követően a kiválasztott napok száma alapján a Pénztárban fizetni;
  • de először a Pénztárban is fizethet tetszőleges napszámú menüt, és ezt követően az ebedjegy.ke.hu oldalon az így feltöltött egyenlegének megfelelően választhatja ki, hogy mely napokon étkezne.

 

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat