fbpx

KÁN - II. Élelmiszer és Marketing Nemzetközi Konferencia

Egyetemi esemény
KÁN - II. Élelmiszer és Marketing Nemzetközi Konferencia | Kaposvári Egyetem
Dátum: : 2019-09-12 13:00 - 17:00

Helyszín: Kaposvári Egyetem, Új tanügyi épület, 170. előadó - Kaposvár, Guba S. u. 40.

190912 KÁN ÉM felso

Az élelmiszerek nem csak fizikai szükségletet jelentenek, hanem élményt adnak, amely a fogyasztási helytől és körülményeitől függően eltérő lehet. Konferenciánk arra keres választ, hogy kapcsolhatók össze az élelmiszerek és a települések, milyen módon segítheti egy étel a térséget, az ott élőket vagy épp fordítva: a térség az ételt (a gasztronómiát)?

Tervezett program:
12:30 - 13:00 Regisztráció, frissítők (Zselici húsos lepény kóstoló)
13:00 - 13:05 Megnyitó - Prof. Dr. Kovács Melinda rektor, Kaposvári Egyetem
13:05 - 13:10 Köszöntő - Dr. Gombos Sándor Árpád Somogy megyei elnök, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Plenáris előadások: 15 perc előadás +5 perc vita. Levezető elnök Papp Gergely szakmai főigazgató-helyettes, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
13:10 - 13:30 Gasztronómia vidéken szakmai és tulajdonosi szempontból (jelen és jövő, nehézségek, lehetőségek) - Csapody Balázs elnök, Pannon Gasztronómiai Akadémia
13:30 - 13:50 Termelői szemszög: hogyan tud egy igazi kistermelői éttermi beszállítóvá válni? (nehézségek, lehetőségek) - Vrancsik Tibor, kistermelő, gombaszakértő, Erdőkert.hu
13:50 - 14:10 Kereskedelem, nemzetközi példa a Podravka szemszögéből - Dalibor Kezele director of Business Unit Food at Podravka, president of
Croatian Employers' Association sector of Food Industry and Agriculture
14:10 - 14:30 Beszállítói szemszög: a hazai, vidéki gasztronómia helyzete - Rimár Gergely HORECA értékesítési igazgató, METRO Kereskedelmi Kft.
14:30 - 14:50 A Balatoni Gasztrotérkép és ami mögötte van, gasztronómiai változások a Balaton körül - Szauer Judit gasztronómiai újságíró, PR szakember, a Balatoni Gasztrotérkép ötletgazdája

14:50-15:10 Szünet (Zselici finomságok kóstolója)

15.10 - 16:10 Pódium beszélgetés: Új kihívások az élelmiszerturizmusban. Moderátor: Bódi Krisztina ötletgazda, menteshelyek.hu
Résztvevők:
- Tóth Dávid Élelmiszerbiztonsági felügyelő, Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztály, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal: Éttermi ellenőrzések tapasztalatai
- Perger-Wenszky Lilla, LillaLulla: Falusi gasztro
- Ruprecht László elnök, SVÉT-Stílusos Vidéki Éttermiség: A vidéki gasztronómia
- Szigeti Tamás, Wessling: Mentes élelmiszerek a gasztronómiában
- Szente Viktória, Kaposvári Egyetem

16:10 - 17:00 Fogadás környezettudatos catering eszközökkel, Pohner Ádám, a 2018. évi Bocuse D'Or hazai döntőjének győztese és a Balatonszemesi Kistücsök étterem séfjének prezentálásában, a METRO támogatásával

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a kamara által létrehozott internetes felületen lehet:

Regisztráció

A konferencián a résztvevők tudomásul veszik, hogy a rendezvényről kép- és hangfelvétel készül, és az megjelenik különböző média felületeken. Továbbá az esemény sajtónyilvános rendezvény.

A részvétel szaktanácsadóknak kreditpontos rendezvénynek minősül.

Tisztelettel kérjük, hogy a regisztrációjához szíveskedjen kamarai kártyáját vagy őstermelői igazolványát magával hozni.

190912 KÁN ÉM also

 

E-mail:
somogy [KUKAC] nak [PONT] hu

 

Dátumok:


  • 2019-09-12 13:00 - 17:00
© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat