2017. október 05.

Rókaűzők

rokauzok 2017

Három csapattal nevezett a Kaposvári Egyetem az idei Rókaűzők országúti váltófutásra. A versenyzők 85 kilométeres távot teljesítettek Kaposvár és Pécs között.

Két hallgatói és egy oktatói csapat vett részt az idei, Rókaűzők váltófutáson. A dimbes-dombos pályát 12 szakaszra osztották a rendezők és az emelkedőktől-távtól függően volt könnyű, közepes és nehéz vagy nagyon nehéz része. A Zselicen és a Mecseken is áthaladó, több mint nyolcvan kilométeres útvonalat legalább négy női versenyzővel kellett végigfutni Kaposvártól Pécsig. A hölgyeknek általában a rövidebb szakaszok jutottak. Remek idő, kiváló hangulat és kitűnő verseny volt. Találkozzunk jövőre is!

KE hallgatók 1. csapat /8. hely/:

Dömötörfy Nikolett, Mehring Boglárka, Kecskés Balázs, Zsámbok István, Muka Mónika, Lengyeltóti István, Szerb Bence, Kiskó Borbála, Takács Attila Péter, Kovács Kriszta, Farkas Balázs, Dömötörfy Nikolett.

KE hallgatók 2. csapat /10. hely/:

Sipos Eszter, Bogdán Zsolt, Bogdán Zsolt, Léner Máté, Váradi Alexandra, Szemerédi Judit, Devesh Singh, Reichardt Jázmin, Miklovich Réka, Monostori Máté, Fodor Szabina.

KE oktatói csapat (munkahelyi kategória) /7. hely/:

Dr. Kovács Bernadett, Dr. Faragó László, Dr. Matics Zsolt, Dr. Szabó András, Bencéné dr. Fekete Andrea, Dr. Nagy István, Rohit Kumar Pandey, Dr. Szabó Eszter, Dr. Szabó Eszter, Szerb György,
Dr. Borbély Csaba, Oláh Dóra.

 

A program szervezői: Dr. Szabó Eszter egyetemi adjunktus és Szerb György, Sport Iroda és Létesítmény Központ igazgató

View the embedded image gallery online at:
http://www.ke.hu/kezdolap/hirek/1044-rokauzok#sigProId592b11318e
 

 

0
0
0
s2smodern
© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat