fbpx
2017. november 28.

Nemzetközi Őszi Szeminárium

A fenntartható fejlődés Közép- és Kelet Európában volt a fő témája a Nemzetközi Őszi Szemináriumnak

A fenntartható fejlődés Közép- és Kelet Európában – ez volt a legfőbb témája a Kaposvári Egyetemen tartott Nemzetközi Őszi Szemináriumnak. A közel két hétig tartó eseményen neves hazai és külföldi előadók valamint egyetemünk hallgatói vettek részt.

A szeminárium témája szervesen kapcsolódik a fenntartható társadalom és fenntartható gazdaság témaköréhez, amely jelenleg és várhatóan a jövőben is kiemelt szerepet kap a Kaposvári Egyetem, ezen belül a Gazdaságtudományi Kar portfóliójában. Az angol nyelven zajló gazdaságtudományi előadások mellett a fenntartható mezőgazdaság, a megújuló energiák, a regionális együttműködések és a városgazdaságtan is központi szerepet kapott a Nemzetközi Őszi Szemináriumon. Az eseményre neves hazai és külföldi előadók érkeztek, szerb, cseh, szlovák és horvát szakemberek is megosztották gondolataikat, kutatásaikat a résztvevőkkel. 

A közel két hetes program kiváló lehetőséget adott a kapcsolatépítésre is, hiszen a szakmai előadások és csoportmunkák mellett szabadidős elfoglaltság is várt az érdeklődőkre. Ennek keretében a Kaposvári Cukorgyár biogáz üzemébe is látogatást szerveztek és egy balatoni kirándulásra is lehetőség nyílt. 

Az eseményt európai uniós támogatásból valósították meg.

 

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat