fbpx
2017. december 20.

Keen Cameron 2017 legjobb röpise

20171220 cameron

A szakma és a szurkolók elismerését is kivívta egyetemünk hallgatója, Keen Cameron, akit 2017 legjobb férfi teremröplabda játékosának választottak.

A Fino Kaposvár mindössze húsz esztendős sportolója, Keen Cameron számára fergetegesen alakult az idei szezon. Egyetemünk fiatal sportolója valósággal berobbant a legjobbak közé, hiszen rövid idő leforgása alatt a Fino Kaposvár első számú feladója lett. Csapatával pedig megnyerte a felnőtt és a junior bajnokságot is. Teljesítménye elismeréseként pedig meghívót kapott az újjá formálódó felnőtt válogatottba és az Európa Liga során már a kezdőcsapat biztos pontjává vált.

A nem mindennapi sikereket a szakma és a szurkolók egyaránt elismerték. Előbb a Magyar Röplabda Szövetség internetes közönségszavazásán aratott elsöprő sikert a Fino Kaposvár feladója. Majd a szövetség évzáró rendezvényén a szakma is a 2017-es év legjobb férfi teremlabdázójának választotta Keen Cameront.

A fiatal tehetség jelenleg felsőoktatási szakképzésben vesz részt egyetemünkön, elsőéves kereskedelem-és marketing szakos hallgató.

Keen Cameron tehetségét a megyeszékhely és Kaposvári Egyetem is jutalmazta, hiszen idén élsportolói ösztöndíjat vehetett át a Fino Kaposvár játékosa.

 

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat