fbpx
2017. december 20.

Professzorok lehetnek

Dr. Szente Viktória és Dr. Nagy Imre egyetemi tanári pályázatát támogatta a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság.

A Kaposvári Egyetem két oktatójának egyetemi tanári pályázatát támogatta a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság.

Dr. Szente Viktória és Dr. Nagy Imre a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karának egyetemi docensei egyetemi tanári pályázatot nyújtottak be. Ezeket az előkészítő bizottság, a Kari Tanács, a Szenátus majd a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság is egyhangúan támogatott. A kinevezést az Emberi Erőforrások Minisztériuma jóváhagyása és Áder János köztársasági elnök aláírása után veheti át a Kaposvári Egyetem két oktatója.

 

Dr. Szente Viktória doktori disszertációját gazdálkodás-és szervezéstudományok tudományágban 2005-ben védte meg summa cum laude minősítéssel. Azóta a Kaposvári Egyetem oktatója, jelenleg is a Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Intézeti Tanszék egyetemi docense. 2012-ben kezdeményezett habilitációs eljárást, amelyet sikeresen abszolvált.

Dr. Nagy Imre 1978-ban az Újvidéki Egyetem Természettudományi-Matematikai Kar, Földrajztudományi Tanszéken okleveles geográfusként, 1983-ban a Belgrádi Egyetem Földrajztudományi Karán a földrajztudomány magiszterként szerzett végzettséget, majd 1990-ben a Belgrádi Egyetem Földrajztudományi Karán a földrajztudomány doktora lett. 2011-től a Kaposvári Egyetemen docensi kinevezést kapott, jelenleg is Gazdaságtudományi Kar Regionális Tudományok és Statisztika Tanszék Oktatója.

 

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat