fbpx
2018. február 08.

Digitális megoldások első kézből

Digitális megoldások első kézből

Bőven van még potenciál a kis- és középvállalkozások digitalizációjában – erről beszélt Kovaliczky Tamás vezető tanácsadó a Kaposvári Egyetem workshopján. A Gazdaságtudományi Kar által indított programsorozat célja a vállalkozások versenyképességének növelése.

"A legtöbb vállalkozás már rendelkezik internet előfizetéssel, e-maillel, honlappal. Sőt a közösségi médiában is megjelentek, jól használják azt. Az ügymenet túlnyomó része azonban még ma sem digitális"

– hangsúlyozta a csütörtöki workshop előadója. Kovaliczky Tamás a Virgo Systems Informatikai Kft. vezető tanácsadója úgy véli: a cégek többsége még ódzkodik az úgynevezett felhőszolgáltatásoktól, ismerik, de nem használják az online tárhelyet. Pedig ezekkel a megoldásokkal komoly versenyelőnyre tehetnének szert a piacon.

A workshopon résztvevő vállalkozások most első kézből kaphattak tanácsot a szakembertől. A cél, hogy a cégek jobban kihasználják az internet és a digitalizáció nyújtotta lehetőségeket. Marosán Norbert egy életmód tanácsadással foglalkozó vállalkozást indít a jövőben Siófokon. Mint mondta: cégét elsősorban a világháló hirdetné, a workshop pedig nagyszerű lehetőség arra, hogy még több naprakész információhoz, ötlethez jusson.

A vállalkozásfejlesztési workshop február 22-én folytatódik, akkor a webdesign és a közösségi média lesz a főszerepben.

 

 

 

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat