fbpx
2018. február 14.

Folytatódik a Senior Oktatási Program

Folytatódik a Senior Oktatási Program

Kilencedik félévéhez érkezett a senior program a Kaposvári Egyetemen. Az eseménysorozat továbbra is népszerű: regisztrált hallgatók száma meghaladja a kilencszázat.

Két előadással kezdődik a Senior Oktatási Program kilencedik féléve. Dr. Kövérné Dr. Nagyházi Bernadette a KE PK Magyar Nyelvi és Kultúratudományi Tanszék egyetemi adjunktusa „Nehéz-e a magyar nyelv?” címmel tart vitaindítót. Dr. Pál-Fám Ferenc István, a KE AKK Növénytermesztési és Növényvédelmi Intézeti Tanszék egyetemi docense Közvetlen környezetünk nagygombáiról beszél majd előadásában.

Csaknem 165 meghívott vendég és 157 előadás – ez a Senior Oktatási Program eddigi mérlege. A legkitartóbbak, akik hat féléven át részt vesznek, díszoklevelet kapnak. A tízedik elvégzett szemeszter végén pedig Senior Multidiszciplináris Másoddiplomát vehetnek át a senior hallgatók. A programra az jelentkezhet, aki betöltötte az 50. életévét. Nem feltétel az előtanulmány, nem szükséges középiskolai, vagy felsőfokú végzettség sem. Csatlakozni még most sem késő, az érdeklődőknek az alábbi linken érdemes felkeresni: http://alumni.ke.hu/a-programrol 

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat