2018. március 05.

Sikertörténet – Nemzetközi piacon a vidéki startup cég

Sikertörténet – Nemzetközi piacon a vidéki startup cég

Kaposvárról Bostonba? Nem lehetetlen küldetés! Hogyan lehet egy vidéki cég sikeres a nemzetközi piacon? Erről beszél a Kaposvári Egyetem hallgatóinak Jóföldi Endre, aki Kaposváron építette fel szoftverfejlesztő cégét.

Komoly inspirációt adhat, sőt példakép is lehet a Kaposvári Egyetem hallgatói számára Jóföldi Endre, aki a számítógépes nyelvtechnológiával foglalkozó Precognox Kft. ügyvezetője. A cég az elmúlt időszakban rengeteget fejlődött ma pedig már komoly nemzetközi ügyfeleket is kiszolgál. Jóföldi Endre szakmai életútja azt bizonyítja, hogy egy vidéki városban is lehet sikeres startup vállalkozást meghonosítani. 

A szakember szerint még komoly előnyt is jelenthet, ha valaki nem a fővárosban él és alapít céget. Hogy hogyan lehet eljutni Kaposvárról Bostonba? Erre a kérdésre is választ ad Jóföldi Endre, aki március 7-én 13:30-tól, a Rektori Tanácsteremben osztja meg gondolatait az érdeklődőkkel.

 

Kaposvárról Bostonba

Vállalkozásfejlesztési workshop a Kaposvári Egyetemen Innovációs és webalapú vállalkozástámogató alkalmazások. A workshopok témái és időpontjai: 1....

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat