2018. március 14.

Példát mutatnak tudományból

Életutak a tudományban

Új rendezvénysorozat indul a Kaposvári Egyetemen, Életutak a tudományban címmel. A cél, hogy az eltérő területekről érkező kutatók mélyebben megismerjék egymás életútját, inspirálják a hallgatókat és a doktoranduszokat. A program március 27-én, Prof. Dr. Kovács Melinda akadémikus és Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor interaktív előadásával indul.

A különleges eseménysorozatot félévente kétszer szervezi meg a Kaposvári Egyetem Doktorandusz Önkormányzata. A vendégek az Agrár- és Környezettudományi Karról, valamint a Gazdaságtudományi Karról érkeznek. Az események jó alkalmat kínálnak arra, hogy a különböző tudományterületen dolgozó kutatók jobban megismerjék egymás életútját. Ráadásul a sajátos nézőpontok és eltérő tapasztalatok megosztása motiválhatja a kutatói pálya elején járó doktoranduszokat és felkeltheti a figyelmet a tudományos munka iránt is. Az események emellett a tudományokon átívelő ötletek születéséhez is hozzájárulhatunk.

Az eseménysorozat március 27-én, Kovács Melinda akadémikus és Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor interaktív előadásával indul. Április 17-én pedig Dr. Halas Veronika és Dr. Berke Szilárd egyetemi docensek osztják meg tapasztalataikat egymással és az érdeklődőkkel.

Az Életutak a tudományban programsorozatra a doktoranduszokat, az oktatókat és minden hallgatót szívesen várnak.

 

Az eseményhez kapcsolódó plakát megtekinthető itt.

 

Életutak a tudományban

A rendezvény célja, hogy interaktív beszélgetések által betekintést nyerjünk az eltérő területekről érkező kutatók életútjába, megismerjük egymást, és...

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat