fbpx
2018. április 12.

Elismerések a szenátusi ülésen

szenatus ules wide

Több elismerés is gazdára talált a Kaposvári Egyetem csütörtöki szenátusi ülésén. A testület Dr. Hadjiev Janaki Sztaniszlavov munkájához és Dánielfy Gergely a Dal című műsorban nyújtott teljesítményéhez gratulált.

 

Ünnepi pillanatokkal kezdődött a csütörtöki szenátusi ülés. Dr. Hadjiev Janaki Sztaniszlavov 2016-2018 között volt a testület szavazati jogú tagja. Ezt a munkát egy emlékéremmel és egy emléklappal is elismerte a Kaposvári Egyetem. A díjat Prof. Dr. Szávai Ferenc és Dr. Borbás Zoltán kancellár adta át. Hasonlóan ahhoz az elismeréshez, amelyet Dánielfy Gergely vehetett át. Az elsőéves színművész szakos hallgató a legjobb négyben végzett a Dal 2018 döntőjében, sőt az év felfedezettjének járó díjat is bezsebelhette. „Ehhez a nem mindennapi teljesítményhez egy emléklap átadásával szeretne gratulálni a Kaposvári Egyetemen vezetése is. Bízunk benne, hogy Dánielfy Gergely a jövőben is szolgál még ilyen kellemes meglepetésekkel” – hangsúlyozta köszöntőjében Prof. Dr. Szávai Ferenc. A fiatal tehetség megköszönte az egyetem támogatását és kiemelte: Kaposváron nem irigység, hanem őszinte szeretet veszi körül, amely hatalmas érték.

Gergőért nemcsak szülővárosában, Debrecenben, hanem Kaposváron is rengetegen szurkoltak. Az egyetemi hallgatók, osztálytársak és barátok közösen, egy nagy kivetítőn követték a Dal döntőjét.

 

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat