fbpx
2018. június 04.

Elismerés egyetemünk mesteroktatójának

Apáczai Csere János-díjat vehetett át a Kaposvári Egyetem mesteroktatója, Gál Laura.

Apáczai Csere János-díjat vehetett át a Kaposvári Egyetem mesteroktatója, Gál Laura. Az elismerést Pedagógus Nap alkalmából Kásler Miklós miniszter és Maruzsa Zoltán helyettes államtitkár adta át a Pesti Vigadóban.

Kiemelkedő oktatói valamint pedagógiai gyakorlatot segítő tudományos tevékenysége elismeréseként érdemelte ki az Apáczai Csere János-díjat Gál Laura. Egyetemünk mesteroktatója Pedagógus Nap alkalmából vehette át az elismerést a Pesti Vigadóban.

Kásler Miklós miniszter az ünnepségen kiemelte: a pedagógus arra nevel, hogy az ember minden körülmények között ember legyen, és adja meg a másiknak a tiszteletet.

Gál Laura 2004 óta mesteroktatóként dolgozik a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karán, a színészképzésben ének- és hangképzést tanít a hallgatóknak. Az ének-és előadóművész nemcsak a szakma alapjait adja át növendékeinek, hanem határtalan türelmével példát is mutat nekik. Kiemelt feladatának tekinti, hogy időt és energiát nem kímélve felkészítse a színművész hallgatókat a Kaposvári Egyetem és a Művészeti Kar rendezvényeire, fellépéseire.

Az elismeréshez ezúton is szívből gratulál a Rippl-Rónai Művészeti Kar és a Kaposvári Egyetem vezetése.

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat