fbpx
2018. június 14.

Zenével segít Dánielfy Gergő és zenekara

Dánielfy Gergő és az Utazók jótékonysági lemezbemutató koncert

Egykori hallgatótársáért lép színpadra Dánielfy Gergely szombaton este 20 órától a Németh Antal Színházművészeti és Kulturális Központban. Gergő és zenekara Kaposváron tartja országos jótékonysági lemezbemutató koncertjét, amellyel, a daganatos betegséggel küzdő Germán Melindán szeretnének segíteni.

Dánielfy Gergő és az Utazók a napokban készítette el bemutatkozó nagylemezét, amelyet a kaposvári közönség hallhat elsőként.

Az esemény nem pusztán az igényes muzsikáról, hanem a segítségnyújtásról, a szolidaritásról is szól. A koncert ingyenes, ám a helyszínen bárki támogathatja a Kaposvári Egyetem egykori hallgatóját, Germán Melindát, aki súlyos daganatos betegséggel küzd. „Számomra különösen jó érzés, hogy a lemezbemutató koncertünkkel segíthetünk is. Bár Melindát személyes nem ismertem, de összeköt minket, hogy mindketten a Kaposvári Egyetem közösségének tagjai vagyunk.” – mondta a Dal 2018 felfedezettje.

A Kaposvári Egyetem számára fontos, hogy ne csak tudást adjon, hanem emberségre, odafigyelésre is megtanítsa a fiatalokat. Így külön öröm számunkra, hogy egy mostani hallgatónk egy egykori hallgatótársáért zenél majd.

Dánielfy Gergő és az utazók szombaton 20 órától lép fel a Németh Antal Színházművészeti és Kulturális Központban.

Amennyiben szeretnék támogatni Germán Melindát, akkor felajánlásaikat átutalással 11743002-20139641 bankszámlaszámra várják, megjegyzés rovatba kérjük, írják: "Germán Melinda" nevét.

 

 

Dánielfy Gergő és az Utazók jótékonysági lemezbemutató koncert

Dánielfy Gergő és az Utazók országos jótékonysági lemezbemutató koncert Kaposvár Kaposváron tartja országos lemezbemutató koncertjét Dánielfy Gergő és...

 

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat