fbpx
2018. július 02.

Dr. Gál Veronika kapta a Balogh László díjat

Dr. Gál Veronika az Év oktatója a GTK-n!

A hallgatók szavazatai alapján a 2017/18-as tanévben Dr. Gál Veronika Alexandra érdemelte ki a Balogh László díjat. Az elismerést harmadik alkalommal a június 29-i oklevélátadó ünnepségen vehette át az egyetemi adjunktus.

Idén ismét lehetett szavazni a Balogh László díjról, a Gazdaságtudományi Kar hallgatói június 10-ig adhatták le voksukat a 2017/18-as tanév legjobb GTK-s oktatójára. A cél, hogy méltón megőrizve Dr. Balogh László dékán emlékét, egy a Karon aktívan, elkötelezetten, lelkiismeretesen és megfelelő szakmai kompetenciával tevékenykedő oktató munkáját ismerjék el. A hallgatók szavazatai alapján a június 29-i diplomaosztó ünnepségen Dr. Gál Veronika Alexandra vehette át a Balogh László díjat.

Dr. Gál Veronika 2008-ban a Kaposvári Egyetem közgazdász-gazdálkodási szakának első végzett évfolyamán szerzett diplomát. Ezt követően nyert felvételt a Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskolába, ahol 2014-ben védte meg a magyar kis- és középvállalkozások tőkeszerkezetének sajátosságairól írt disszertációját. A Kaposvári Egyetemen 2010-ben kezdett el tanársegédként dolgozni.

A Kaposvári Egyetem, a Gazdaságtudományi Kar és Baka József Szakkollégium vezetése ezúton is gratulál Dr. Gál Veronikának az elismeréshez.

 

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat