fbpx
2018. szeptember 04.

Berepültek – Elkezdődött a gólyatábor

Berepültek – Elkezdődött a gólyatábor

Az egyetem polgárai kiváltságokat és lehetőségeket kapnak, céljaik elérését pedig az oktatók is segítik – ezekkel a szavakkal köszöntötte kedden a Gólyatábor résztvevőit Prof. Dr. Végvári György rektorhelyettes. Dr. Borbás Zoltán kancellár pedig azt hangsúlyozta: a hallgatók az itt töltött évek során minden olyan tudásra szert tehetnek, amely az értelmiségi léthez szükséges. Szeptember 4-7. között közel 300 elsőéves vesz részt az egyetemi gólyatáborban.

 

Megérkeztek az első gólyák kedden a Campusra, a leendő hallgatókra számos izgalmas program, játékos feladat és élmény vár a következő napokban. Az első napon az intézmény vezetése köszöntötte a gólyákat. Prof. Dr. Végvári György stratégiai-és oktatásfejlesztési rektorhelyettes a gólyáktól azt kérte, használjanak ki minden lehetőséget, amelyet az egyetem tartogat számukra. Hozzátette: az elsőéves hallgatók jól döntöttek, amikor a Kaposvári Egyetemet választották, hiszen az ország egyik legjobb felsőoktatási intézményében tanulhatnak majd a következő években.

"Azért vagytok most itt, hogy megismerjétek, belakjátok az egyetemet, hiszen ez az intézmény nélkületek semmit nem ér, itt minden értetek van"

– ezt már Dr. Borbás Zoltán mondta köszöntőjében. A kancellár hangsúlyozta: a Kaposvári Egyetem egy felelősségteljes és vidám életet kínál minden hallgatójának.

Az első ismerkedős nap után, szerdán egy fergeteges sorverseny vár a gólyákra, Bőszénfán. Szeptember 4-7. között közel 300 elsőéves vesz részt az egyetemi gólyatáborban.

 

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat