fbpx
2018. szeptember 05.

Díjat kapott az Agrár-és Környezettudományi Kar

Díjat kapott az Agrár-és Környezettudományi Kar

Rangos elismerést kapott egyetemünk Agrár-és Környezettudományi Kara a Debreceni Egyetemtől. A Pro Meritis Interfacultatis Díjat ma délelőtt vehette át Prof. Dr. Tossenberger János dékán, Debrecenben.

A díj odaítéléséről a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Tanácsa döntött még a nyáron. A magas rangú elismerést a debreceni agrár felsőoktatás fennállásának 150. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen vehette át Prof. Dr. Tossenberger János. Egyetemünk rektorhelyettese, az Agrár-és Környezettudományi Kar dékánja úgy véli: a díj az egyetemen és a karon folyó szakmai munka megbecsülését valamint a két egyetem közötti kiváló együttműködést is jelenti. Hozzátette: egy ilyen elismerés tovább erősíti az agrár felsőoktatási intézmények kapcsolatát.
A Pro Meritis Interfacultatis Díjat azok a belföldi és külföldi intézetek, intézmények kaphatják meg, amelyek jelentős mértékben elősegítették a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar oktatóinak, hallgatóinak oktatási, kutatási munkáját és hallgatói intézményközi cseréjét.

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat