fbpx
2018. szeptember 10.

Történelmet írt egyetemünk sárkányhajós csapata

Történelmet írt egyetemünk sárkányhajós csapata
Szenzációsan szerepelt a Kaposvári Egyetem sárkányhajós csapata a Fadd-Domboriban rendezett Magyar Nagydíjon. A hallgatókból és oktatókból álló alakulat a 4. helyen végzett a munkahelyi vegyes csapatok kategóriájában.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség által szervezett Sárkányhajó Roadshow-n a 20 fős mix kategóriában indult egyetemünk csapata, amely a regionális döntőn szerzett 3. helyével kvalifikálta magát a megmérettetésre. A társaság a verseny előtt Nagykanizsán edzőtáborozott Cséplő László vezetésével. A versengés az előfutamokkal kezdődött, a KE Team egy első és egy második helyezéssel biztosította helyét a hatos döntőben. A fináléban aztán kemény küzdelemben a negyedik helyezést sikerült megszerezni. Ez az egyetem történetének eddigi legnagyobb sikere kajak-kenu amatőr versenysport kategóriában.

 

A Kaposvári Egyetem sárkányhajós csapatának összeállítása:

Szerb György csapatvezető, Nagyné Dr. Kiszlinger Henrietta, Dr. Szabó Eszter, Dr. Borbély Csaba, Ujvári Lajos, Szerb András Bence, Csuvár Ádám, Kacsala László, Forrai Vanessza, Kanyó Barbara, Nagy Boglárka, Rózsa Dorottya, Soós Franciska, Fenyvesi Sarolta, Marton Viktória, Horváth Borbála, Oláh Nikolett, Farkas Balázs, Ferenc Bálint, Losonczy Imre, Marinov Bence, Székács Máté, Török Dávid, Virág Erik, Cséplő László.

A nem mindennapi eredményhez szívből gratulál a Kaposvári Egyetem vezetése!

 

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat