2016. december 16.

Vállalkozási mérlegképes könyvelő (55 344 07)

VÁLLALKOZÁSI MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ (55 344 07)Vizsgatevékenység nélkül kaphatja meg a VÁLLALKOZÁSI MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ (55 344 07) szakképesítés-ráépülésről szóló bizonyítványt, aki az alábbi feltételeknek megfelel.

A felsőoktatási alap- és mesterképzésről, valamint a szakindítás eljárási rendjéről szóló 289/2005. (XII. 22.) Korm. rendelet szerinti gazdaságtudományok képzési terület üzleti képzési ágon pénzügy és számvitel szakon, valamint számvitel mesterszakon, továbbá gazdasági szakképzés közgazdásztanár szakképzettség pénzügy és számvitel szakirányon felsőoktatási intézményben az oklevél kibocsátásának feltételeként letett záróvizsgával rendelkező felmentést kap a komplex szakmai vizsga összes vizsgatevékenysége alól.

 

A bizonyítvány megszerzésének feltétele:

  • Jelentkezés komplex szakmai vizsgára.
  • Kérelem benyújtása a komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei alóli felmentésre.
  • A megjelölt feltételek alátámasztását szolgáló dokumentumok (leckekönyv, oklevél/igazolás másolat) benyújtása a vizsgaszervező felé.

 

A jelentkező a szükséges dokumentumok (leckekönyv, oklevél/igazolás másolatának benyújtásával) és nyomtatványok ("Kérelem a komplex szakmai vizsga vizsgatevékenység alóli felmentésre" és Jelentkezési lap) kitöltésével és benyújtásával a komplex szakmai vizsga összes vizsgatevékenysége alól felmentést kap.

 

A vizsgatevékenység nélküli vizsga díja: 45.000 Ft

A bizonyítvány átvételének várható időpontja: 2017. március hónap

 

A jelentkezéseket írásban a Kaposvári Egyetem Hallgatói Ügyek Igazgatósága - Felnőttképzési Csoporthoz, Tóth Ildikó részére – 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. – 2017. január 16-ig várjuk.

 

További információ a ; email címen, vagy telefonon a 06 82/505-800/2654-es melléken kérhető.

 

0
0
0
s2smodern
© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat