2017. május 09.

Ismét lehet szavazni a "Balogh László díjról"

Balogh László díjIsmét lehetőségetek nyílik arra, hogy döntsetek a "Balogh László díj" odaítéléséről. Ehhez nem kell mást tennetek, mint 2017. május 15-ig leadni voksotokat a 2016/17-es tanév legjobb GTK-s oktatójára a Neptun felületén.

Az elismerést a Gazdaságtudományi Kar egykori dékánjának tiszteletére a Baka József Szakkollégium alapította. A díjat második alkalommal a 2016/2017. tanév tavaszi diplomaosztóján szeretnénk átadni. Fontosnak tartjuk, hogy a kitüntető címet a kar egy általatok, hallgatók által választott oktatója kapja. Ezért kérünk benneteket, hogy szavazás formájában Ti döntsétek el, hogy kinek adjuk ezt a jelentős elismerést. Célunk, hogy Balogh László dékánunk, oktatónk emlékét méltón megőrizve a Gazdaságtudományi Kar hallgatóinak véleménye (szavazata) alapján elismerjük egy, a Karon oktató, aktív, elkötelezett, lelkiismeretes, kiemelkedő szakmai kompetenciával rendelkező szakember munkáját.

Felhívnánk a figyelmeteket arra, hogy csak egyszer és csak egy személyre adhattok le szavazatot a NEPTUN kódotok segítségével!

 

Kaposvári Egyetem – Gazdaságtudományi Kar
Baka József Szakkollégium vezetősége

0
0
0
s2smodern
© 2017 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.