2017. május 12.

Bemutatták Kőműves Zsolt könyvét

Bemutatták Kőműves Zsolt könyvétNagy érdeklődés övezte Dr. Kőműves Zsolt könyvbemutatóját hétfőn, a rektori tanácsterem megtelt oktatókkal és hallgatókkal. Az eseményt a Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottsága szervezte, a szerző három fejezetet fejtett ki a "Jó vezetőket keresünk avagy a Vezetés lényegi kérdései" című kötetből.

Vezetői kommunikáció, vezetői motiváció és a vezetői konfliktuskezelést – a könyv három legizgalmasabb fejezetéről beszélt részletesen könyvbemutatóján Dr. Kőműves Zsolt. A Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kar oktatója számos kisfilmmel és vicces bejátszással tette élvezetessé és még szemléletesebbé a témákat. Az 50 perces előadás során elsősorban a gyakorlati példákat tekintette át a szerző, így például bemutatta a jól működő motivációs és konfliktuskezelési stratégiákat is. Emellett szó esett a különböző vezetőkre jellemző metakommunikációs jelekről és kommunikációs stílusokról is.

A szerző 15 év saját tapasztalatát és a jelenleg is vezető pozíciókban dolgozók útmutatásait sűrítette egy kötetbe. A könyv lényegi kérdéseit tárgyalja, méghozzá esettanulmányokkal és konkrét történetekkel alátámasztva. A kiadvány hiánypótló, hiszen a vezetésszervezésnek mindezidáig nem volt tankönyve.

0
0
0
s2smodern
© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat