2017. május 19.

Dr. Kőműves Zsolt kapta a "Balogh László díjat"

Dr. Kőműves Zsolt kapta a A hallgatók szavazatai alapján Dr. Kőműves Zsolt érdemelte ki a "Balogh László díjat" a 2016/17-es tanévben. Az elismerést második alkalommal a június 23-i oklevélátadó ünnepségen veheti át az egyetemi adjunktus.

 

Idén ismét lehetett szavazni a "Balogh László díjról" a Gazdaságtudományi Kar hallgatói május 15-ig adhatták le voksukat a 2016/17-es tanév legjobb GTK-s oktatójára. A cél, hogy méltón megőrizve Dr. Balogh László dékán emlékét, egy a karon aktívan, elkötelezetten, lelkiismeretesen és megfelelő szakmai kompetenciával tevékenykedő oktató munkáját ismerjék el. A hallgatók szavazatai alapján a június 23-i diplomaosztó ünnepségen Dr. Kőműves Zsolt veheti át a "Balogh László díjat".

Dr. Kőműves Zsolt agrármérnökként végzett 2002-ben, majd 2003-ban agrár-mérnöktanári diplomát szerzett. 2010-ben PhD fokozatot kapott a Munkaszervezési és munka-megelégedettségi vizsgálatok a sertéstermelésben területén végzett kutatásokból. 2002-től oktat és kutat az Agrárgazdasági és Menedzsment Tanszéken. Kutatási területe a munkaszervezési és munka-megelégedettségi vizsgálatok a hazai kis és középvállalkozásokban valamint a hatékony munkahelyi vezetés tényezői. Vezetési, szervezési, gazdálkodási –és alternatív ismeretek oktat a hallgatóknak.

A Gazdaságtudományi Kar és a Baka József Szakkollégium vezetése ezúton is gratulál Dr. Kőműves Zsoltnak az elismeréshez.

0
0
0
s2smodern
© 2017 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.