2017. június 07.

Aranyos fiúk, ezüstös lányok – ismét remekeltek röpiseink

Aranyos fiúk, ezüstös lányok – ismét remekeltek röpiseink

Nem talált legyőzőre a Kaposvári Egyetem férfi röplabdacsapata az egyetemi bajnokság döntőjében. A fiúk mindhárom meccsüket magabiztosan, négy szettben nyerték, így ismét sikerült elhódítani az aranyérmet. A lányok egyedül az ELTE csapatával szemben maradtak alul, így ezüstéremmel térhettek haza. Ezzel az eredménnyel a MEFOB legsikeresebb egyeteme lett Kaposvár.

 

A tavalyi győzelem után a röplabdás fiúk számára természetesen a címvédés volt a cél. A papírforma pedig ezúttal sem borult, hiszen egyetemünk férfi csapata minden meccsén fölényes 3-1-es győzelmet aratott. A Testnevelési Egyetem, a Debreceni Egyetem és a Budapesti Műszaki Egyetem sem tudta felvenni a versenyt az NBI-es bajnokokat is felvonultató kaposváriakkal, így ismét a Kaposvári Egyetem sportolóinak nyakába kerülhetett az az aranyérem.

A lányoknak sincs miért szégyenkezniük, hiszen 3-0-s fölényes győzelmet arattak a Pécs és Budapesti Műszaki Egyetem csapata felett is. Egyetlen vesztes mérkőzésüket az ELTE gárdájától szenvedték el, így a végén ezüstéremnek örülhettek a Kaposvári Egyetem lányai.

Ezzel az eredménnyel a Kaposvári Egyetem lett a legsikeresebb campus a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságban.

 

A női csapat tagjai:
Csabai Diána, Duduka Ingrid, Horváth Alexandra (csapatkapitány), Koczka Adrienn, Pintér Zsanett, Rák Rebeka, Sólyom Beatrix, Szívós Ildikó és Tóth Eszter.
Csapatvezetők: Dr. Kiss Zoltán és Szerb György

 

A férfi csapat tagjai:
Bagics Balázs, Bögöly Gábor, Bükfa András, Csupor Bence, Hegedűs Balázs, Kalmár Ákos, Meskula Márk, Sántosi Péter (csapatkapitány), Szerb Bence és Tóth István.
Csapatvezető: Dr. Kiss Zoltán

 

A mezőny legjobb támadó játékosának Bagics Balázst illetve Horváth Alexandrát a Kaposvári Egyetem játékosait választották.

 

0
0
0
s2smodern
© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat