2017. június 14.

Bajnokainkat köszöntötték

Bajnokainkat köszöntötték

Emléklappal és elismerő szavakkal köszöntötte bajnoksportolóit a Kaposvári Egyetem vezetése szerdán a Rektori Tanácsteremben. A röplabdások pedig a Magyar Egyetemi- és Főiskola Bajnokságban megszerzett arany- és ezüstérem átadásával köszönték meg az intézmény támogatását.

Arany- és ezüstérem került Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor és Dr. Borbás Zoltán kancellár nyakába is. Röplabdacsapataink osztoztak a sikerben Egyetemünk vezetésével, mondván az intézmény támogatása is komolyan hozzájárult az elért eredményhez.

Az ezüstérmes női és aranyérmes férfi csapatunkat valamint Székács Máté bronzérmes hármasugrót emléklappal köszöntötte szerdán a Kaposvári Egyetem vezetése.

A sportolók mellett a klubok vezetése is részt vett az eseményen. Dr. Borbély Csaba ügyvezető igazgató a Fino Kaposvárt, míg Horváth Éva a Kaposvári Röplabda Akadémia elnöke az I. MCM Diamant Kaposvári Egyetem vezetését képviselte.

Mint arról korábban honlapunkon is beszámoltunk nem talált legyőzőre a Kaposvári Egyetem férfi röplabdacsapata az egyetemi bajnokság döntőjében, így megvédték bajnoki címüket. A lányok pedig egyedül az ELTE csapatával szemben maradtak alul, így ezüstéremmel térhettek haza. Ezzel az eredménnyel a MEFOB legsikeresebb egyeteme lett Kaposvár. Az állattenyésztő mérnök szakon tanuló Székács Máté hármasugró is kiemelkedő eredményeket ért az egyetemi bajnokságban. Hiszen távolugrásban 5., hármasugrásban pedig 3. helyet szerzett a Kaposvári Egyetem hallgatója.

 

0
0
0
s2smodern
© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat