2017. július 20.

Közös munka a sikeres Póni Európa-bajnokságért

ponieb munka

Véghajrába érkezett a kaposvári Póni EB szervezése. Az előkészületekből a Kaposvári Egyetem vezetése és munkatársai is kiveszik részüket. Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor, Dr. Borbás Zoltán kancellár, helyetteseik és a dékánok is a környezet szépítésén fáradoznak. A Nemzetközi Lovas Szövetség döntése értelmében idén 2017. július 25-30. között a Kaposvári Egyetem Agrár Központ Pannon Lovasakadémia területén rendezik meg a Póni Európa-bajnokságot.

 Földet talicskáznak, terepet rendeznek, szépítik a környezetet az egyetem munkatársai. A Póni EB szervezésének véghajrájában minden dolgos kézre szükség van. Hiszen fontos, hogy a nemzetközi megmérettetésre érkező versenyzőket és vendégeket méltó körülmények fogadják. Épp ezért a Kaposvári Egyetem vezetése és dolgozói közösen ápolják a környezetet.

A rendezvényhelyszín kialakítása jó ideje zajlik, épülnek a pályák, a kiszolgáló egységek. A Póni Európa-bajnokságra 19 ország, mintegy 180 lovasa érkezik. A sportesemény az utánpótlás korosztály fontos és nagy tömegeket megmozgató rendezvénye. Az esemény egyik különlegessége, hogy egy időben három szakág – díjlovaglás, díjugratás, lovastusa – lovasai mérik össze tudásukat. Emellett nem titkolt cél a jövő reménységeinek, tehetségeinek felfedezése.

A szervezők mindent megtesznek azért, hogy a versenyzőknek színvonalas megmérettetést, a látogatóknak pedig izgalmas és érdekes kikapcsolódási lehetőséget kínáljanak július 25-30. között.

A Kaposvári Egyetem vezetése ezúton is nagy tisztelettel és szeretettel hívja és várja az érdeklődőket a Póni Európa-bajnokságra.

 

 

0
0
0
s2smodern
© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat