2017. augusztus 21.

Tejhercegnőt választottak az egyetemen

Tejhercegnőt választottak az egyetemen
Nagy médiaérdeklődés mellett koronáztak meg 2017 Somogyi Tejhercegnőjét hétfőn, a Kaposvári Egyetemen. A választás része a "Helyből Neked" kampánynak, amelynek célja a hazai és a helyi tejfogyasztás ösztönzése. A "Szívvel, lélekkel – helyi tejjel! Összefogás a somogyi tejért" kezdeményezést 5 somogyi tejtermelő és egyetemünk hívta életre.

 

A tavalyi évhez hasonlóan a tejkampány részeként idén is meghirdették a Somogyi Tejhercegnő választást, amelyre 6-14 év közötti lányok jelentkezhettek. Ők egy rövid bemutatkozásban mondhatták el, miért szeretnének Tejhercegnők lenni, mit jelent számukra a tej.

A címet és az ezzel járó koronát Papp Liza Fruzsina, a kaposvári Zrínyi Ilona Általános Iskola 5. osztályos tanulója érdemelte ki, így 1 évig népszerűsíti majd a tejtermékeket a megyében. A kislány bemutatkozójában így ír a somogyi tejről: "Ha én lehetnék a tejhercegnő, akkor minden gyermek számára naponta legalább egy alkalommal biztosítanék tejterméket, mert a tej köztudottan: élet, erő, egészség! Mindenkit buzdítok arra, hogy igyon somogyi tejet!"

A tejhercegnő választás része a "Helyből Neked" szlogennel induló kampánynak, amelynek célja a hazai és a helyi tejfogyasztás ösztönzése. A kezdeményezést öt somogyi tejtermelő és a Kaposvári Egyetem hívták életre. A kampány szeptembertől újabb színes programokkal folytatódik.

 

 

0
0
0
s2smodern
© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat