2017. szeptember 01.

Vámos Miklóssal indul a tanév első Szabadegyeteme (2017. szeptember 7. 17.00)

Vámos Miklóssal indul a tanév első Szabadegyeteme (2017. szeptember 7. 17.00)

Élet, halál, szerelem és magyarság – többek között ezekről a témákról is beszél majd Vámos Miklós szeptember 7-én 17 órától a Kaposvári Szabadegyetemen. Az író Hattyúk dala című ingyenes látogatható előadóestjének a Kaposvári Egyetem Sportcsarnoka ad helyet. A programsorozatot 2013 januárjában indította útjára a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtár és a Kaposvári Egyetem Egyetemi Könyvtár.

Az elmúlt időszakban rengeteg neves előadót hallhatott a közönség a Kaposvári Szabadegyetemen. A meghívottak minden esetben egy-egy terület kiemelkedő szakértői, akik tudományosan, mégis közérthető és érdekes módon közelítenek meg egy-egy témát. Az előző félévben az élelmiszerbiztonság, a helyi termékek marketingje, az egészség valamint egy-egy történelmi esemény is az előadások középpontjába került. Az érdeklődők pedig azt is megtudhatták mi köze a nyúlnak a húsvéti tojáshoz. Az eltérő, színes kínálatból is kitűnik, hogy a szervezők minden korosztályra gondoltak. Tanárok, diákok, szülők és nagyszülők is megtalálhatják a hozzájuk közel álló előadásokat. Az ismeretterjesztés mellett kiemelt cél a Kaposvári Egyetem népszerűsítése valamint az is, hogy a megyeszékhely lakossága közelebbről is megismerje az oktatókat. 

Legközelebb, szeptember 7-én 17 órától Vámos Miklós várja a közönséget a Kaposvári Egyetem Sportcsarnokában. Az író olyan témákat boncolgat, mint a szerelem, a barátság, az élet és halál valamint a magyarság.
A szervezők ezúton is várnak mindenkit a Hattyúk dala című ingyenesen látogatható előadásra.

 

Vámos Miklóssal indul a tanév első Szabadegyeteme (2017. szeptember 7. 17.00)

0
0
0
s2smodern
© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat