Sajtótükör

2017. augusztus 7.

Népszerű az Erasmus a Kaposvári Egyetemen

A programja elindulása óta több mint 9 millió fiatalnak nyújtott lehetőséget arra, hogy bizonyos időt külföldön tanuljanak és szélesítsék látókörüket. A Kaposvári Egyetemen is egyre népszerűbb a program.
Forrás: kapos.hu

2017. augusztus 7.

Tovább erősíti a Kaposvári Egyetem csapata

Háromszoros felnőtt magyar bajnok és négyszeres Magyar Kupa-győztes feladóval erősítette még tovább 2017/2018-as keretét az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. A legjobb hatba vágyó somogyi együttesben folytatja pályafutását a 22 esztendős Fábián Fanny.
Forrás: kaposvarmost.husonline.hu

2017. augusztus 7.

Tizenegyedik lett az EB-n a Kaposvári Egyetem sportolója

Cairo, a cseh ló keresztülhúzta a Kaposvári Egyetem ifjú lovastornászának terveit. Teljesítménye ezúttal a 11. helyezésre volt elegendő, ami ebben a komoly mezőnyben szép eredménynek mondható.
Forrás: kaposvarmost.hu

2017. augusztus 7.

Élete legjobb pontszámát kapta a Kaposvári Egyetem sportolója

A technikai kűr után is a hetedik helyen áll az EB-n Bence Balázs. Élete legjobb pontszámát kapta a szombati produkcióra. Villányi Krisztina tanítványa először kapott 7 pont feletti értékelést technikai kűrjére, ezzel ebben a versenyszámban nyolcadikként megőrizte az összetettben az eddigiek során megszerzett hetedik helyét
Forrás: kaposvarmost.hu

2017. augusztus 7.

Egyre népszerűbb a gyógypedagógus szak a Kaposvári Egyetemen

A Kaposvári Egyetem végzős gyógypedagógus hallgatóit azonnal elkapkodják. Az ország minden részéről érkeznek a levelek a tanulmányi osztályra és már állást ajánlanak a hallgatóknak. Egyre nagyobb az igény a pedagógusokra, szinte minden területen az óvodától az iskoláig és a szakellátásig. A tapasztalatok szerint a Kaposvári Egyetemen végzett pedagógusok azonnal találnak munkát. Idén egyébként 27 százalékkal több hallgatót vettek fel erre szakra mint tavaly.
Forrás: sonline.hu

2017. augusztus 7.

Aranyérmet nyertek a Kaposvári Egyetem sportolói

Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem meghatározó alakja, a 3 bajnoki címmel és két Magyar Kupa-győzelemmel rendelkező Horváth Alexandra volt a főszereplő a megyei strandröplabda-körverseny negyedik lellei állomásán, miután a női és a vegyes párosban is aranyérmet szerzett.
Forrás: sonline.hu

2017. augusztus 1.

Népszerű a Kaposvári Egyetem pedagógusképzése

Leginkább gyógypedagógusra, logopédusra és pszichológusra lenne szükség. Főleg a kistelepüléseken nagy a hiány. A tapasztalatok szerint a Kaposvári Egyetemen végzett pedagógusok azonnal találnak munkát. Talán ezért is olyan népszerűek a campus által kínált képzések.
Forrás: kapos.hu

2017. augusztus 1.

Néhány napig még lehet jelentkezi a Kaposvári Egyetemre

Augusztus 7-e a határidő. Jelentkezni elektronikusan lehet és csak egy - önköltséges - képzés jelölhető meg. A Kaposvári Egyetemen is vannak még helyek, megmutatjuk azt is, hogy hol.
Forrás: kapos.hu

2017. július 31.

Formálódik a Kaposvári Egyetem csapata

Az elmúlt hetekben neves játékosok érkezéséről adott hírt az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapatának vezetése, a napokban viszont új információk láttak napvilágot arról, hogy hol tartanak az egyeztetések az idei együttes tagjaival.
Forrás: kapos.hu

2017. július 31.

Elkápráztatták a közönséget a Kaposvári Egyetem által szervezett Póni EB-n

Póni Európa-bajnokság díjlovagló és díjugrató aranyérmese is nyilatkozott a Kapos Televíziónak.
Forrás: kapos.hu

2017. július 31.

Véget ért a Kaposvári Egyetem által szervezett Póni EB

Az egy héten keresztül lezajlott bajnokságra 20 országból 165 lovas érkezett. A rendező Kaposvári Egyetem és a Pannon Lovasakadémia óriási munkával, példaértékű összefogással teremtette meg a verseny feltételeit. Rengeteg fejlesztés valósult meg a versenyre készülve. Létesült többek között egy 3500 négyzetméteres csarnok, megépült 5 kilométer út és egy új lovaspálya is.
Forrás: kaposvarmost.hu

2017. július 29.

Pótfelvételi a Kaposvári Egyetemen is

Péntek óta lehet jelentkezni a Kaposvári Egyetemre is a pótfelvételi eljárásában. A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akik jelentkeztek az általános eljárás során, de nem vették fel őket, vagy nem adtak be jelentkezést egyetlen felsőoktatási intézmény által meghirdetett, szeptemberben indított képzésre sem.
Forrás: kaposvarmost.hu

2017. július 28.

Nagy érdeklődés övezte a Kaposvári Egyetem által szervezett Póni EB-t

Rengetegen voltak kíváncsiak az akadályokkal tűzdelt tereplovaglásra a Kaposvári Egyetem által szervezett Póni Európa-bajnokságon.A három részből álló lovastusa, a díjlovaglást, a díjugratást és a tereplovaglást foglalja magába.
Forrás: kapos.hu

2017. július 28.

Címvédés a Kaposvári Egyetem által szervezett Póni Európa-bajnokságon

Megvédte címét a német díjlovas csapat a kaposvári Pannon Lovas Akadémián zajló póni Európa-bajnokságon. A jó erőkből álló együttes kiélezett verseny után végzett az élen 220,103 ponttal, Anna Middelberg, Julian Barbian, Jana Lang, Lucie-Anouk Baumgürtel összeállításban.
Forrás: kapos.hu

2017. július 28.

Népszerűek a Kaposvári Egyetem képzései

A művészeti és a pedagógiai kar képzései voltak idén a legnépszerűbbek a Kaposvári Egyetemen. A legtöbb pont viszont pénzügy-számvitel szakra kellett.
Forrás: kapos.hu

2017. július 28.

Sokan tanulnának tovább a Kaposvári Egyetemen

Továbbra is töretlenül népszerű a gyógypedagógus és az óvodapedagógus képzés a Kaposvári Egyetemen. Emellett a színész és a lótenyésztő szakra is sokan jelentkeznének.
Forrás: somogytv.hu

2017. július 27.

Pörögnek az események a Kaposvári Egyetem által szervezett Póni Európa-bajnokságon

Szerdán újabb versenyszámokkal folytatódott a Kaposvári Egyetem Pannon Lovas Akadémián zajló póni Európa-bajnokság. A díjlovasok csapatversenyében a népes mezőny második fele is bemutatkozott, és az eddigi eredmények összesítése alapján Németország magabiztosan áll az első helyen.
Forrás: kapos.hu

2017. július 27.

Póni EB a Kaposvári Egyetem szervezésében

A Kaposvári Egyetem Pannon Lovas Akadémiája ad otthont a Póni Európa-bajnokságnak. A három olimpiai szakág megmérettetésére 19 ország 165 lovasát várták a szervezők: 45 lovast neveztek lovastusában, 67 sportolót díjlovaglásban és 53 versenyzőt díjugratásban.
Forrás: kaposvarmost.hu

2017. július 26.

Újabb játékossal erősít a Kaposvári Egyetem csapata

Az 1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem NB 1-es női röplabda csapata a holtszezonban szerződtette Lutter Lizát az MTK-tól.
Forrás: kapos.hu

2017. július 26.

Póni EB-t szervezett a Kaposvári Egyetem

Újabb komoly nemzetközi sportdiplomáciai sikert ért el a Kaposvári Egyetem és a Pannon Lovasakadémia. 5 napon keresztül 19 nemzet lovasai csapnak össze 3 szakágban.
Forrás: M1 – Ma délután

2017. július 26.

Elkezdődött a Kaposvári Egyetemen az ország idei legnagyobb lovas eseménye

A Pannon Lovasakadémián rendezik ezen a héten a Póni lovas Európa-bajnokságot. A kedd esti megnyitón megtelt a Kaposvári Egyetem lovardája.
Forrás: kapos.hu

2017. július 26.

Elkezdődött a Póni EB a Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémián

A kedd esti ünnepélyes megnyitóval elkezdődött az idei év egyik legrangosabb magyarországi lovas versenye, a póni Európa-bajnokság a kaposvári Pannon Lovas Akadémián. A vasárnapig tartó kontinens-vetélkedő programjában három olimpiai szakág, a díjugratás, a díjlovaglás és a lovastusa versenyszámai kaptak helyet, és 19 nemzet 165 sportolója méri össze egymással az ügyességét.
Forrás: kaposvarmost.hu

2017. július 26.

Művészi szinten képzik a fotósokat a Kaposvári Egyetemen

Szeptemberben ünnepelheti tíz éves működését a Kaposvári Egyetemen nagy sikerrel futó fotográfus tervező BA képzés. Ehhez csatlakozott egy évvel ezelőtt a mesterképzés is, mely további alternatívákat kínál az itt végző fiatal művészek számára
Forrás: sonline.hu

2017. július 25.

Paták dobogásától hangos a Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémia

A tizenkilenc résztvevő nemzet bevonulásával hivatalosan is elkezdődött a póni lovas Európa-bajnokság a Kaposvári Egyetem Pannon Lovas Akadémián. Minden résztvevőt nagy taps fogadott. A hazaiakon túl az ír és olasz szurkolók is nagyban hozzájárultak a megnyitó ünnepség remek hangulatához.
Forrás: sonline.hu

2017. július 25.

19 nemzet sportolója érkezett a Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémiára

A díjlovasok csapatversenyének első fordulójával kedden reggel megkezdődött az idei póni lovas Európa-bajnokság a Kaposvári Egyetem Pannon Lovas Akadémián.
Forrás: sonline.hu

2017. július 25.

Póni EB-nek ad otthont a Kaposvári Egyetem

Első alkalommal rendeznek Póni Európa-bajnokságot a Kaposvári Egyetem Pannon Lovas Akadémián. A Nemzetközi Lovasszövetség azért választotta helyszínül a somogyi megyeszékhelyet, mert itt egyszerre három szakág legjobbjai tudnak versenyezni.
Forrás: hirtv.hu

2017. július 21.

Nemzetköziséggel erősít a Kaposvári Egyetem

Habár a Kaposvári Egyetem nem tartozik a tíz legnépszerűbb magyar egyetem közé, mégis egyre többen akarnak a somogyi megyeszékhelyen tanulni. Ezzel együtt egyre erősebben van jelen a Guba Sándor utcai campus nemzetközi vérkeringésben.
Forrás: sonline.hu

2017. július 19.

Póni EB a Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémián

Július utolsó hetében Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémia ad otthont a póni lovas Európa-bajnokságnak, amelyre a három olimpiai szakágban 19 ország 165 lovasát várják a szervezők.
Forrás: nemzetisport.hu

2017. július 19.

Póni Európa Bajnokság a Kaposvári Egyetemen

Július utolsó hetében a Kaposvári Egyetem Pannon Lovas Akadémiája ad otthont a Póni Európa-bajnokságnak. A három olimpiai szakág megmérettetésére 19 ország 165 lovasát várják a szervezők: 45 lovast neveztek lovastusában, 67 sportolót díjlovaglásban és 53 versenyzőt díjugratásban.
Forrás: kaposvarmost.hukapos.hu

2017. július 17.

Strandröplabdában is remekeltek a Kaposvári Egyetem sportolói

A teremröplabdában elért remek eredmények után a MEFOB strandröplabda döntője is a Kaposvári Egyetem nagy sikerét hozta: az egyetemisták és főiskolások Velencén megrendezett országos bajnokságán a hölgyeknél arany-, az uraknál ezüstérem jutott a somogyiaknak.
Forrás: kaposvarmost.hukapos.hu

2017. július 13.

Ismét világverseny a Kaposvári Egyetemen

Újabb komoly nemzetközi sportdiplomáciai sikert ért el a Kaposvári Egyetem és a Pannon Lovas Akadémia: július utolsó hetében a somogyi megyeszékhely adhat otthont a Póni Európa-bajnokságnak. A három olimpiai szakág megmérettetésére 19 ország 165 lovasát várják a szervezők.
Forrás: kaposvarmost.hukapos.hu

2017. július 12.

Játékvezetést is tanulhatnak a hallgatók a Kaposvári Egyetemen

Játékvezető tárgyat indít a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Kaposvári Egyetem. Az erről szóló megállapodást szerda délelőtt írták alá.
Forrás: kapos.hu

2017. július 12.

Tantárgyként hallgathatják a játékvezetést a Kaposvári Egyetemen

A Kaposvári Egyetem és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerdai megállapodása révén a hallgatók a játékvezetés a labdarúgásban elnevezésű tárgyat is választhatják a jövőben.
Forrás: kaposvarmost.hu

2017. július 11.

Nemzetközi művésztábor a Kaposvári Egyetemen

Más-más országból érkeztek, mégis egy közös nyelvet, a színház nyelvét beszélik, azok a fiatalok, akik a Kaposvári Egyetem Nemzetközi Színházi Műhely programsorozatán vettek rész.
Forrás: kaposvarmost.hu

2017. július 10.

Nemzetközi Színházi Műhely a Kaposvári Egyetemen

Más-más országból érkeztek, mégis egy közös nyelvet, a színház nyelvét beszélik, azok a fiatalok, akik a Kaposvári Egyetem Nemzetközi Színházi Műhely programsorozatán vettek rész.
Forrás: mediaklikk.hu

2017. július 10.

Különleges tábort szervezett a Kaposvári Egyetem

Énekeltek, rajzoltak és állatokkal ismerkedtek a fogyatékkal élők egy különleges táborban a múlt héten. A Kaposvári Egyetem és a Pannon Lovasakadémia idén először szervezte meg az egyhetes programot a Baranya megyei Bólyon.
Forrás: kapos.hu

2017. július 7.

Nemzetközi színházi kurzus kezdődött a Kaposvári Egyetemen

A tíznapos kurzuson három országból mintegy nyolcvan színész szakos felsőoktatási hallgató és rendező gyakornok vesz részt - mondta az esemény főszervezője péntek a Kaposvári Egyetemen tartott sajtótájékoztatón.
Forrás: kaposvarmost.hu

2017. július 7.

Színházi fórum a Kaposvári Egyetemen

Csehov Cseresznyéskertje a témája az idei Nemzetközi Színházi Műhelynek, amelynek idén már 6. alkalommal a Kaposvári Egyetem ad otthont. A kilenc napos kurzuson 80, a többi között orosz, spanyol és magyar színész, illetve rendező hallgató vesz részt.
Forrás: kapos.hu

2017. július 7.

A színház a közös nyelv a Kaposvári Egyetem kurzusán

Kilenc napon át tréningeznek magyar, orosz és spanyol színészhallgatók a Kaposvári Egyetem, Rippl-Rónai Művészeti Karán. Hatodik alkalommal rendezte meg az intézmény a Kaposvári Nemzetközi Színház Műhely nevű programját. Idén Csehov egyik legismertebb darabját a Cseresznyéskert című komédiát viszik közösen színre a résztvevők.
Forrás: sonline.hu

2017. július 3.

Helyzetbe hozták a termelőket - A Kaposvári Egyetem is részt vett a Helyi Termék Napon

Komoly piaci lehetőséget jelent az őstermelők számára a Helyi Termék Nap, amelyet immár második alkalommal szerveztek meg Imremajorban. A rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Kaposvári Egyetem, a Dél-Dunántúli Regionális Élelmiszer Innnovációs Klaszter hívta életre. A tapasztalatok szerint pedig egyre nagyobb igény van a minőségi helyi árura.
Forrás: somogytv.husonline.hu

2017. július 3.

Semmelweis Nap – A Kaposvári Egyetem Egészségügyi Központja is ünnepelt

A Semmelweis Nap alkalmából tartott ünnepséget a Kaposi Mór Oktató Kórház és a Kaposvári Egyetem Egészségügyi Központ. A rendezvényen elismerésekkel és kinevezésekkel díjazta a kiemelkedő dolgozók munkáját Moizs Mariann főigazgató és Hadjiev Janaki központigazgató.
Forrás: sonline.hu

2017. június 30.

Szeminárium – A Kaposvári Egyetemről szóló magazinműsor

A diplomaátadó ünnepségről, a lakhatási lehetőségekről és az egyetemi sportéletről is szó esik a Kapos Tv legfrissebb, Szeminárium című műsorában.
Forrás: kapos.hu

2017. június 29.

Nemzetközi versenyen bizonyíthatnak a Kaposvári Egyetem versenyzői

Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es teremcsapatának új igazolása, valamint a Kaposvári Röplabda Akadémia strandröplabda-szakosztályának igazolt sportolója, Háfra Dominika és nővére, Orsi a 3. helyen kiemelve kezdhette meg a versenyt a főtáblán, így a selejtezőn sikeresen átjutó Faragó Anna és Papp Lujza lett az első ellenfelük.
Forrás: kaposvarmost.hukapos.hu

2017. június 27.

A helyi gazdaságot erősítené a Kaposvári Egyetem
Helyi termékek jövőjéért és megerősítéséért ülnek össze időről időre a Dél-dunántúli Regionális Élelmiszer Innovációs Klaszter tagjai. Hétfőn este az Erzsébet Sörházban újabb fontos tervekről és az együttműködés megerősítéséről egyeztettek a felek.
Forrás: kaposvarmost.hu

2017. június 26.

Ménes Nyílt Nap a Kaposvári Egyetem Vadgazdálkodási Tájközpontjába
Borbás Zoltán, a Kaposvári Egyetem kancellárja köszöntőjében hozzátette: bíznak abban, hogy állami törzsménes is kialakulhat, miután összegyűjtötték és fenntartják a magyar hidegvérű ló fellehető ménvonalait. Ehhez modern technológia, embrió labor áll rendelkezésre az egyetemen.
Forrás: sonline.hu

2017. június 25.

Jó nevű szerb játékossal erősít a Kaposvári Egyetem csapata
Kiváló képességű, Magyarországon is elismert röplabdázóval erősítette meg keretét az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. A következő évadban a somogyiak színeiben láthatják majd a sportbarátok a szerb szélsőütőt, Nevena Iricanint.
Forrás: kaposvarmost.hu

2017. június 23.

Diplomaosztó a Kaposvári Egyetemen
Idén a Kaposvári Egyetem négy karáról összesen 376 hallgató vehette át oklevelét. Egy nemzet gyarapodásának legfőbb záloga, hogy a társadalmat hasznos emberek alkossák." ezekkel a szavakkal köszöntötte a Kaposvári Egyetem rektora Prof. Dr. Szávai Ferenc ma a frissdiplomásokat az oklevélátadó ünnepségen.
Forrás: kapos.hu

2017. június 23.

Együtt ünnepeltek a frissdiplomások a Kaposvári Egyetemen
Diploma átadó ünnepséget tartottak pénteken, a Kaposvári Egyetemen: délelőtt az agrár- és környezettudományi, illetve a gazdaságtudományi és a Rippl-Rónai Művészeti Kar hallgatói vehették át oklevelüket, délután a pedagógiai kar végzőseit búcsúztak a campustól. Családok és barátok együtt ünnepeltek a végzős fiatalokkal, 376-an kaptak diplomát.
Forrás: sonline.hu

2017. június 22.

Fiatal kutatók a Kaposvári Egyetemen
A tudomány iránt elkötelezett hallgatók gyűltek össze a Kaposvári Egyetem Közgazdaságtudományi Szemináriumán (KAKTUSZ). Az ország minden egyeteméről, sőt a határon túlról is érkeztek kutatók a rendezvényre.
Forrás: sonline.hu

2017. június 21.

A Kaposvári Egyetem is a somogyi tej mellett
Akciót indítottak a tejtermelők, a tejfeldolgozó és a Kaposvári Egyetem a somogyi tejfogyasztás növelése érdekében. A helyi termék vásárlása munkahelyeket is megtart.
Forrás: kapos.hu

2017. június 21.

Kutató hallgatók a Kaposvári Egyetemen
Akciót indítottak a tejtermelők, a tejfeldolgozó és a Kaposvári Egyetem a somogyi tejfogyasztás növelése érdekében. A helyi termék vásárlása munkahelyeket is megtart.
Forrás: kapos.hu

2017. június 21.

Erősebb kerettel, nagyobb célkitűzésekkel várják a rajtot a Kaposvári Egyetem csapata
A Zarka Péter vezette 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I.-es női röplabdacsapata – amely az előző három évben a nyolcadik helyen zárta a bajnoki pontvadászatot – egy helyet előrébb lépve hetedikként végzett a 2016/2017-es szezonban.
Forrás: sonline.hu

2017. június 19.

Ismét összefognak a somogyi tejért – a Kaposvári Egyetem is a kampány mellett
A "Szívvel, lélekkel – helyi tejjel! Összefogás a somogyi tejért" kezdeményezést 5 somogyi tejtermelő, illetve a Fino-Food Kft, mint somogyi tejfeldolgozó, valamint a Kaposvári Egyetem hívta életre.
Forrás: kaposvarmost.hu

2017. június 15.

Széles távlatokat nyit a Kaposvári Egyetem kutatása
Három évvel ezelőtt országosan is egyedülálló kutatás indult a Kaposvári Egyetemen, melynek eredményeiről kiderült: széles távlatokat nyithatnak az állatok humán célokra történő felhasználásában.
Forrás: sonline.hu

2017. június 14.

Megújult a Hangya Tanoda – A Kaposvári Egyetem rektora szerint le lehet küzdeni a hátrányokat
Szávai Ferenc, a Kaposvári Egyetem rektora beszédében kiemelte: a Hangya Tanoda diákjainak eredményei nem öncélúak. Számos tehetség van köztük, akik szép jövőt építhetnek.
Forrás: sonline.hu

2017. június 14.

Bajnoksportolóit köszöntötte a Kaposvári Egyetem
A Magyar Egyetemek és Főiskolák Országos Bajnokságán kiemelkedő eredményeket elért hallgatóit köszöntötték ma a Kaposvári Egyetemen. Az intézmény sportolói atlétikában és röplabdában jeleskedtek az országos döntőkön. Utóbbi sportágban a férfi csapat megvédte bajnoki címét, a hölgyek pedig ezüstérmet szereztek.
Forrás: kapos.hu (3:45-8:15)

2017. június 13.

Lutter Liza érkezik a Kaposvári Egyetem csapatához
A válogatott center, Leidgeb Noémi, a két év után hazatérő Harmath Zsófia és az Újpestről érkező Háfra Dominika után újabb neves játékos szerződtetését jelentette be az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapatának vezetése.
Forrás: kapos.hu
kaposvarmost.hu

2017. június 13.

Interjú a Kaposvári Egyetem kutatójával
Petneházy Örs számos érdeklődési területtel rendelkezik, egyik sem hétköznapi. Állatorvos, pilóta, anatómia tanár, a Kaposvári Egyetemen Diagnosztikai Központjában kutató, és még messze a lista vége.
Forrás: sonline.hu

2017. június 12.

Ezüstérmes a Kaposvári Egyetemi SE kézilabda szakosztálya
A Somogy-Zala-Vas megyei bajnokságban vitézkedő Kaposvári Egyetem csapata a rájátszás utolsó hazai mérkőzésén csak megszorítani tudták a bajnok Máriaújfalú csapatát.
Forrás: kapos.hu

2017. június 11.

Klímaközpont épül a Kaposvári Egyetemen
Megkezdődött az Állattudományi Klímaközpont kialakítása a Kaposvári Egyetemen. A beruházás a campus által vezetett konzorcium közel 6 milliárd forintos össz költségvetéssel rendelkező kutatásfejlesztési projektjének része, amelyet a Bábolna Tetra Kft.-vel és a Dalmand Zrt-vel közösen valósít meg.
Forrás: sonline.hu

2017. június 7.

A Kaposvári Egyetem munkatársait is elismerték a Pedagógus Napon
A városban dolgozó óvónőket, tanítókat és tanárokat ünnepelték szerdán Kaposváron, a Jégcsarnokban. Az eseményen a Kaposvári Egyetem munkatársait is elismerték.
Forrás: kapos.hukaposvarmost.hu

2017. június 6.

Tovább erősít a Kaposvári Egyetem csapata
A válogatott center, Leidgeb Noémi és a hazatérő Harmath Zsófia után újabb neves játékos szerződtetését jelentette be az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapatának vezetése. A 22 esztendős Háfra Dominika az Újpest együtteséből érkezik: a lila-fehérekkel idén az ötödik helyet szerezte meg az NB I-ben.
Forrás: kapos.hu
sonline.hu

2017. június 5.

Egy arany és egy ezüst került a Kaposvári Egyetemre
A Kaposvári Egyetem férfi csapata megnyerte a MEFOB-döntőt, a lányok pedig a dobogó második fokára állhattak fel.
Forrás: kapos.hukaposvarmost.hu

2017. június 3.

Növelnék a hazai nyúlfogyasztást – Szakmai nap a Kaposvári Egyetemen
Kaposvári Egyetemen tartott 29. Nyúltenyésztési tudományos napon elhangzott: az orosz piac rossz fizetőképessége, a felhalmozott árukészlet, az eladatlan és lefagyasztott nyúlhús mennyiségének növekedése miatt kerültek bajba a termelők
Forrás: magyaridok.hu
1. oldal / 4
© 2017 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.