fbpx

Hallgatói pályázatok

 
 

Összesen több mint 5 millió forintra pályázhatnak azok a PhD hallgatók, akik az S3 stratégia kitörési pontjaihoz kapcsolódó kutatási témákat megvalósító doktori témákat dolgoznak fel.

pdfRészletes pályázati felhívás7.03 MB

Utoljára frissítve: 2018. október 16.

2019/2020. tanév

Új Nemzeti Kiválóság Program Bolyai+ Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíj pályázati kiírás ismételt meghirdetése (PÓTMEGHIRDETÉS)

Tájékoztatjuk, hogy a 2019. évben megjelent Új Nemzeti Kiválóság Program Bolyai+ Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíj pályázati kiírás tervezetten 2019. július 29-én ismételten meghirdetésre (pótmeghirdetés) kerül.

A Bolyai+ Pótmeghirdetés pályázatainak beadási határideje: 2019. augusztus 30.

Kapcsolódó dokumentumok:

Az Új Nemzeti Kiválósági Ösztöndíj Program pályázati kiírása ÚNKP hivatalos honlapján (www.unkp.hu, www.unkp.gov.hu,) érhető el.

Az ÚNKP pályázatra vonatkozó intézményi szabályzat az SZMSZ III. kötet 12. melléklete a www.ke.hu/tartalom/kozerdeku/III.zip linken érhető el.

 

2018/2019. tanév

Az Új Nemzeti Kiválósági Program pályázat beadható:
2018. április 10–május 10-ig

A pályázati dokomentációt a következő címre kell megküldeni: Kaposvári Egyetem Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor (7400 Kaposvár, Guba S. u. 40.) vagy személyesen a kari koordinátornak kell leadni.

Új Nemzeti Kiválóság Program 2018/2019. tanévi pályázati dokumentációja a http://www.kormany.hu / Emberi Erőforrások Minisztériuma / Dokumentumok internetes felületen.

 

A pályázati felhívás elérhető a következő linken:

http://www.kormany.hu/hu/dok?source=2&type=206#!DocumentBrowse illetve a részletes leírás itt található: http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/oktatasert-felelos-allamtitkarsag/hirek/az-uj-nemzeti-kivalosag-program-2018-2019-tanevi-palyazati-kiirasai

 

zipAz Új Nemzeti Kiválóság Program 2018/2019 tanévi pályázati kiírásai3.32 MB

 

2017/2018. tanév

Az Új Nemzeti Kiválóság Program 2017-ben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázatai, a felsőoktatásban részt vevő hallgatói, kutatói kiválóságot támogatják olyan – alapképzésben, a mester (osztatlan) képzésben vagy a doktori képzésben részt vevő – hallgatók, doktorjelöltek, valamint fiatal oktatók, kutatók támogatásával, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak. A program a kutatói és alkotói kiválóságot minden tudomány- és művészeti területet figyelembe véve kívánja elősegíteni a tudományos kutatásokat és az innovációt.

A pályázat ezen a linket érhető el.

 

A pályázathoz használható szabályzatok és formanyomtatványok:

zipAz Új Nemzeti Kiválóság Program 20172018 tanévi pályázati kiírásai2.40 MB

OMSZ UNKP 2017-2018 működési szabályzatOMSZ UNKP 2017/2018. működési szabályzat

 

pdfKiss Kamilla: A születési hónap és az első versenyzéskori életkor hatásának vizsgálata az angol telivérek későbbi versenykarrierjére113.36 KB

2016/2017. tanév

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma új pályázati kiírást tett közzé Új Nemzeti Kiválóság Program (a továbbiakban ÚNKP) néven.

Az Új Nemzeti Kiválóság Program 2016-ban meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázatai, a felsőoktatásban részt vevő hallgatói, kutatói kiválóságot támogatják olyan – alapképzésben, a mester (osztatlan) képzésben vagy a doktori képzésben részt vevő – hallgatók, doktorjelöltek, valamint fiatal oktatók, kutatók támogatásával, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak. A program a kutatói és alkotói kiválóságot minden tudomány- és művészeti területet figyelembe véve kívánja elősegíteni a tudományos kutatásokat és az innovációt.

A Kaposvári Egyetemen tíz hallgató, kutató nyerte el a tíz hónapra járó ösztöndíjat. A nyertesek névsora és kutatási témájuk címe itt olvasható.

Az ösztöndíjas hallgatókkal az Egyetem a szerződéseket megkötötte, melyben az ösztöndíjasok az alábbi kötelezettségeket vállalták:

  • Az ösztöndíj folyósításának időtartama 10 hónap, azaz tíz hónap alatt a támogatásban részesített pályázatában ismertetett témakörben tudományos kutatómunkát folytatnak a benyújtott Kutatási terv szerint.
  • Az Ösztöndíjas vállalja, hogy az ösztöndíjas jogviszony fennállása alatt a szerződés tárgyával összefüggésben általa készített és megjelentetett publikáción vagy dokumentumon, megvalósult program, projekttevékenységeik során, kommunikációjukban, kapcsolódó kiadványaikban az Új Nemzeti Kiválóság Program nevét, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevét és hivatalos grafikai logóját megjelenítik.

zip Logók itt letölthetők.

  • Az Ösztöndíjas vállalja, hogy az ösztöndíjas jogviszony végéig, legkésőbb 2017. június 30. napjáig szakmai záró beszámolót készít és nyújt be az Egyetem részére.

További információkat az Emberi Erőforrások Minisztere által kiadott Nemzeti Felsőoktatási Kiválóság Ösztöndíj (Új Nemzeti Kiválóság Program)

zip

  Működési szabályzata és mellékletei tartalmaznak.

Valamennyi nyertesnek nagyon jó munkát kívánunk!

 

Nyertesek névsora

  


2016. évi Új Nemzeti Kiválóság Program - "A" támogatási keret

Felsőoktatási Alap- és Mesterképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíj

Sorszám

Pályázók neve

 Kar

Pályázati kód

Kutatási / művészeti téma címe

1.

Rózsa Dorottya

KE-AKK

ÚNKP-16-1

Másodlagos növényi metabolitokat tartalmazó
takarmány-kiegészítő hatása választott bárányok gyomorférgességére

2.

Vörös Róza

KE-PK

ÚNKP-16-1

A nagyszülők szerepe a család életében és a gyermeknevelésben

3.

Török Henrietta Kinga

KE-AKK

ÚNKP-16-1

Ízeltlábú vérszívók populációdinamikai
vizsgálata különös tekintettel a globális klímaváltozásra

4.

Keresztes Bálint

KE-MK

ÚNKP-16-1

Számítógéppel generált képek és
a művészet kapcsolata a film és az animáció szakterületén

5.

Balogh Viktória

KE-MK

ÚNKP-16-1

A vizuális nevelés és a tudás vizuális nyomai

6.

Sántosi Péter

KE GTK

ÚNKP-16-2

Helyi hús és húskészítmények közösségi
értékesítésének fogyasztói megítélése

 

 


2016. évi Új Nemzeti Kiválóság - "B" támogatási keret

Felsőoktatási Doktori Hallgatói, Doktorjelölti, Posztdoktori Kutatói Ösztöndíj

Sorszám

Pályázók neve

Kar

Pályázati kód

Kutatási téma címe

1.

Bareith Tibor

KE-GTK

ÚNKP-16-3

Agrárgazdaságok benchmark alapú teljesítménymérése

2.

Kacsala László

KE-AKK

ÚNKP-16-3

Szopósnyulak kiegészítő táplálása külünböző módszerekkel,
és azok hatásai a növendéknyulak termelésére

3.

Sipiczki Zoltán

KE-GTK

ÚNKP-16-3

Az alternatív finanszírozási struktúrák vizsgálata

4.

Bázár György

KE-AKK

ÚNKP-16-4

A közeli infravörös spektroszkópia innovatív
alkalmazása a Kaposvári Egyetemen

 

Utoljára frissítve: 2019. július 29.

A világ szinte bármely országába

Miért jó a Campus Mundi ösztöndíj?

Mert támogatásával hallgatóink bekapcsolódhatnak a nemzetközi tudományos életbe, új országokat fedezhetnek fel, külföldi szakemberekkel ismerkedhetnek meg! A Campus Mundi ösztöndíjprogram kiemelkedő összegű támogatást nyújt a felsőoktatási hallgatók szakmai céljainak megvalósításához. A 2016 és 2021 közötti időszakban tanévente várhatóan 1500 hallgató számára biztosítja az ösztöndíjat a program.

Utoljára frissítve: 2018. július 03.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) meghirdeti a Roska Tamás tudományos előadás pályázatát

pdfRészletes pályázati kiírás273.70 KB

Az országgyűlés elnöke pályázatot hirdet hazai egyetemi és főiskolai hallgatók részére a 2018/2019-es tanévben az alábbi programban való részvételre.

pdfRészletes pályázati kiírás273.70 KB

diakhitel logodiakhitel vonal

A Diákhitel Központ harmadik alkalommal hirdeti meg Ösztöndíj Pályázatát minden olyan 45 év alatti, nappali tagozatos, aktív vagy passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemistának, főiskolásnak, aki hatályos Diákhitel szerződéssel rendelkezik. A jelentkezés feltétele többek között az is, hogy az adott hallgatónak legyen már legalább két lezárt féléve. Nyelvvizsgák, kutatói munka, közéleti tevékenység és sport eredmény plusz pontokat hozhat. A 14 győztes pályázó a 2108/19-es tanévben összesen 700 ezer, vagyis 10 hónapon keresztül havi 70 ezer forintot kap.

Utoljára frissítve: 2018. július 03.
© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat