fbpx
 

ELMARAD – Agrovirtus Karrier Katapult Workshop - Kaposvár

GTK kari esemény
elmarad-200319_Agrovirtus_Karrier_Katapult_Workshop_400
Dátum: : 2020-03-19 14:00 - 16:00

Helyszín: Kaposvári Egyetem, Guba Sándor u. 40.

ELMARAD!
A Koronavírus terjedésének megelőzése, illetve megfékezése érdekében, valamint elővigyázatosságból a rendezvényünket lemondjuk.

 

Az Agrovirtus Dgitiális Egyetemi Agrárverseny szervezőinek célja, hogy az egyetemisták körében meghatározó és egyre sikeresebb agrárverseny (Agrovirtus) és a 2019-ben útjára indított Agrovirtus Akadémia mellett olyan hallgatói szolgáltatásokat vezessen be, melyek segítenek egyes ágazati problémák (pl. generációváltás) orvoslásában.

Ezzel a céllal fejlesztjük az Agrovirtus tehetséggondozási programot, mely egyik hangsúlyos eleme 2020-tól a frissdiplomás hallgatók karriertámogatása. Ennek keretében több tucatnyi hallgatót helyeztünk el neves cégeknél, úgy, hogy a cégvezetőket, munkáltatókat folyamatosan segítjük, támogatjuk az Y generációs fiatalok igényeinek, attitűdjeinek megismerésében, megértésében.

A program 2020 első felére egyetemi látogatásokat tűzött ki célul, melynek keretében tájékoztatni szeretnénk a hallgatókat és az oktatókat az Agrovirtus tehetséggondozási és karrierprogram lehetőségeiről, illetve be kívánjuk vonni a hallgatókat a 2020 március-áprilisában lebonyolításra kerülő „Az Y generációs agrárhallgatók munkavállalói attitűdjei és preferenciái” című piackutatásunkba. A kutatás célja, hogy a partnerszervezeteinken és az agrársajtón keresztül az eredményeket megismertessük az agrár termelői / munkáltatói réteggel, valamint képzési partnereinkkel tréningprogramot alakítsunk ki, mely segíti a munkáltatókat az Y generációs munkavállalók hatékony kezelésében.

Tevékenységünket nonprofit jelleggel folytatjuk.

200319 Agrovirtus Karrier Katapult Workshop

 

Email:
toth [PONT] katalin [KUKAC] ke [PONT] hu

 

Dátumok:


  • 2020-03-19 14:00 - 16:00
© 2020 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat