fbpx
2017. november 27.

Másodszor is KE Cross Run

ii crossrun

Felbuzdulva az idei sikeren, egyetemünk a Magyar Honvédséggel közösen jövőre is megszervezi Kaposvár terep akadályfutó versenyét. 2018. április 14-én ismét várják a kalandra és kihívásra vágyókat a Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémián.

Több mint 300-an vettek részt idén szeptemberben az I. KE Cross Run Versenyen. A jelentkezők száma jóval meghaladta a vártat, ezért nem is volt kérdés, hogy jövőre újra lesz terep akadályfutó verseny a Kaposvári Egyetem Pannon Lovasakadémián.

A jelentkezőknek szalmabálákból, kötélhálóból és farönkökből álló akadályokon kellett átjutniuk, de volt olyan feladat is, amelyet csak nyakig vízben lehetett teljesíteni. „A Campus természeti adottságai sokszor már önmagukban is kihívást jelentenek, így a Lovasakdémia kiváló helyszíne egy ilyen megmérettetésnek” – hangsúlyozta az idei verseny előtt tartott sajtótájékoztatón Dr. Borbás Zoltán. A kancellár akkor arról beszélt: az egyetem vezetése nyitottan fogad minden olyan hallgatói, oktatói kezdeményezést, amely a sportról, az egészséges életmódról vagy a szabadidő hasznos eltöltéséről szól.

A Kaposvári Egyetem a Magyar Honvédséggel közösen idén szeptember 23-án rendezte meg Kaposvár első terep akadályfutó versenyét. Akik újabb kihívásra és kalandra várnak, azok jelentkezhetnek a 2018. április 14-i, II. KE Cross Runra. A versenyről további információ a http://www.crossrun.hu/hu/verseny/versenykiiras oldalon érhető el.

 

© 2020 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat