fbpx
2017. december 01.

Adventi gondolatok a Senioron

senior advent

Felidézték gyermekkoruk adventjét és az ünnep valódi üzenetére is rávilágítottak a legutóbbi Senior Program előadói. A Kaposvári Egyetemen ezúttal Varga László, a Kaposvári Egyházmegye megyéspüspöke és Szemerei János a Nyugati (Dunántúli) evangélikus egyházkerület püspöke osztotta meg ünnepi gondolatait.

A Senior Program félévének záró előadása igazán meghitt hangulatban telt. A Karácsony közeledtével ezúttal az adventi gondolatok kaptak főszerepet. Varga László, a Kaposvári Egyházmegye megyéspüspöke és Szemerei János a Nyugati (Dunántúli) evangélikus egyházkerület püspöke gyermekkoruk karácsonyi ünnepét idézte fel. Az előadók emellett az egyházhoz vezető útjukról valamint az advent és a karácsony igazi értelméről is beszéltek a közönségnek.

A pódiumbeszélgetést - amelyet Gombos Péter a Pedagógia Kar dékánhelyettese vezetett – hatalmas érdeklődés övezett, az Auditórium ezúttal is megtelt lelkes senior hallgatókkal.

Jövő héten, december 7-én tesztírással, Campus-bejárással és az oklevelek átadásával zárul a 2017/18 I. félévének Senior Programja.

 

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat