fbpx
2018. január 20.

Hatalmas érdeklődés az Educatio kiállításon

Kaposvári Egyetem standját a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Több ezren látogatták meg a Kaposvári Egyetem standját a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. Intézményünk három napon át színes, szórakoztató és interaktív programokkal várta az érdeklődő felvételizőket a fővárosban.

A felvételivel és a képzéssel kapcsolatos információk mellett egyetemünk életébe is betekintést nyerhettek az érdeklődők a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. Az eseményen az Agrár- és Környezettudományi, a Gazdaságtudományi, a Pedagógiai és a Rippl-Rónai Művészeti Kar is bemutatkozott. Emellett a hallgatói szolgáltatásokról, így a kollégiumi ellátásról és a diákhitelről is többet megtudhattak a felvételi előtt állók. A három napos programot szombaton – ahogy tavaly is – a Rippl-Rónai Művészeti Kar színművészhallgatóinak zenés műsora tette még színesebbé.

Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor hétvégén személyesen is ellátogatott az egyetemi standhoz és megköszönte a dolgozók munkáját.

Az érdeklődést jól tükrözi, hogy már a szakkiállítás első napján, csütörtökön rekordszámú volt a látogatói érdeklődés az Educatio kiállításon. A szombat délután 17 órakor zárult három napos eseményre mintegy 150 kiállítót és több mint 43.000 látogatót vártak.

 

Facebook galéria

© 2018 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat