fbpx
2018. szeptember 20.

Az Eperjesi Egyetem évnyitóján vett részt egyetemünk rektorhelyettese

Az Eperjesi Egyetem évnyitóján vett részt egyetemünk rektorhelyettese

Szimbolizálva a két intézmény közötti erős kapcsolatot és együttműködést egyetemünk stratégiai és oktatásfejlesztési rektorhelyettese részt vett az Eperjesi Egyetem tanévnyitó ünnepségén. A jelenlévő egyetemi, állami vezetőket és a hallgatókat Prof. Dr. Végvári György is köszöntötte.

Partnerintézményünk, az Eperjesi Egyetem megnyitotta a 2018/2019-es tanévet. Az ünnepségen egyetemünket Prof. Dr. Végvári György stratégiai és oktatásfejlesztési rektorhelyettes képviselte. Az eseményen részt vett Rudolf Schuster, Szlovákia korábbi köztársasági elnöke, a magyar és az ukrán diplomácia képviselői, a szlovák egyetemek rektorai, továbbá három lengyel egyetem vezetője is. Magyarországról egyetemünk mellett a Debreceni Egyetem, a Nyíregyházi Egyetem,  Esterházy Károly Egyetem és a Miskolci Egyetem delegáltjai voltak jelen.
Az egybegyűlteket Peter Kónya rektor évnyitó beszédét követően Peter Krajnák felsőoktatásért felelős államtitkár, továbbá Andrea Turcanova, Eperjes Város polgármester asszonya, Prof. Dr. Ján Blahoslav Lasek, a prágai Károly Egyetem rektorhelyettese és Prof. Dr. Végvári György köszöntötte.

© 2020 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat