fbpx
2017. május 22.

Sárkányhajóban a Kaposvári Egyetem csapatai

sarkanyhajo hir

Gőzerővel készül a desedai sárkányhajó versenyre a Kaposvári Egyetem. A május 27-i megmérettetésre külön oktatói és hallgatói csapattal nevezett az intézmény.

 

A Kaposvári Egyetem csapata lelkesen készül a megmérettetésre, sőt már az első jó hangulatú edzését is megtartotta, Orfűn. A héten pedig a desedai versenypályán folytatja a gyakorlást az oktatói és hallgatói csapat. A sárkányhajókban 10-en eveznek majd, hátul egy kormányos irányít, elől pedig a dobos adja az ütemet. Utóbbi – egyik legfontosabb feladatot - Dr. Borbás Zoltán kancellár látja majd el, ő diktálja ugyanis a tempót az oktatói hajóban.

A desedai versenyre idén először nevezett a Kaposvári Egyetem. A május 27-i megmérettetésen várhatóan mintegy 20 csapat száll majd vízre a győzelemért.

Az oktatói csapat tagjai:
Benczéné Dr. Fekete Andrea, Dr. Parádi-Dolgos Anett, Dr. Faragó László, Dr. Borbás Zoltán, Dr. Szigeti Orsolya, Szerb György, Mátés Norbert, Csuvár Ádám, Dr. Szabó Eszter, Újvári Lajos, Tapsonyi Tünde, Balogh József, Dr. Szabó-Szentgróti Gábor

 

© 2020 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat