fbpx
2017. május 29.

Sárkány volt: tanár, diák

sarkanyhajo verseny

Pattanásig feszülő izmok, titkos taktikák, remek idő és tisztes helytállás – a sárkányhajó bajnokságon csak a Kaposvári Egyetem állított ki két csapatot. Izgalmas, jókedvű verseny volt a Desedán.

 

KEgyetlenek voltak a Kaposvári Egyetem diákjai és tanárai, már ami az erőbedobást (és a csapatnevet) illeti. Becsületes véghajrá lett az eredmény és kiválóan szórakozott mindenki, aki evezett és aki szurkolt az is. Tizenkét csapat indult a Deseda tavon megrendezett sárkányhajó bajnokságon. A Kaposvári Egyetem gárdájának - diákoknak és tanároknak - lehetőségük volt ara is, hogy egy-két edzéssel felkészüljenek a versenyre. Az erőnléti és taktikai csatában a diákok kezdtek jobban, hiszen továbbjutottak az első fordulóból. A tanári gárdának viszont a folytatás sikerült eredményesebben. Kiváló csapatmunka, remek együttevezés volt és a végén még egy diák-tanár összecsapás tette fel az i-re a pontot. Minden további a képekből kiderül.

Az evezősök diákcsapata: Dömtörfy Nikoletta, Gottly Eszter, Kovács Vivien, Farkas Balázs, Mag Milán Richárd, Reichardt Jázmin, Soós Franciska, Meskula Márk, Virág Erik, Mester Evelin, Téja Zsanett, Szöllősi Máté, Oláh Nikoletta, Takács Attila Péter.

A versenyben résztvevő oktatók: Balogh József, Benczené Fekete Andrea, Borbás Zoltán, Borbély Csaba, Csuvár Ádám, Faragó László, Mátés Norbert, Parádi-Dolgos Anett, Szabó Eszter, Szabó-Szentgróti Gábor, Szerb György, Szigeti Orsolya, Újvári Lajos

 

© 2020 Kaposvári Egyetem. Minden jog fenntartva.

Menü

Tetszik amit olvasol?

Kövess minket közösségi oldalainkon is.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat